TexMex fad med kylling


Lækkert TexMex-fad med kylling, bacon, avokado og ost. Næsten bare som at putte alle sine yndlingsmadvarer i et fad og kalde det en ret. Perfekt, ikke?

Tex Mex fad med kylling, bacon og avokado

TexMex fad med kylling

Føj til favoritter Udskriv Pin
Lækkert og nemt hverdagsfad med TexMex-smag.
2
|
25 minutter

Ingredienser

Grov avokadomos

 • 1 avokado
 • 1/2 rødløg finthakket
 • ½ tsk hvidløgspulver
 • ½ tsk chiliflager
 • ½ stødt spidskommen
 • salt og friskkværnet peber
 • 1 spsk limesaft

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 200 grader.
 • Steg baconen sprød på en pande og læg til side et øjeblik.
 • Steg kyllingen i baconfedtet og drys med salt. Kyllingen skal næsten være gennemstegt. Er fileterne meget tykke kan du evt. skære dem over eller banke dem flade.
 • Lad kyllingen blive på panden hvis den kan gå i ovnen, flyt dem ellers til et ovnfast fad.
 • Mos avokadoen med krydderier og limesaft og smag til. Bland de hakkede løg i.
 • Skær tomaterne i skiver eller tern.
 • Fordel avokadomosen ovenpå kyllingen, drys med tomater og læg baconen ovenpå. Fordel osten på toppen.
 • Bag i ca. 10-15 minutter til osten er gylden og smeltet.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

TexMex-fad eller bagt kyllingefad med bacon, avokado og ost

TexMex-fad lyder bare lækrere og det er virkelig bare en lækker anretning, som kan laves med ingredienser, du næsten med garanti har i dit køkken allerede.

Hos mig opstår den slags idéer, når jeg står med magre kyllingebrystfileter og tænker, hvordan pokker jeg får noget lækkert ud af det.

At kombinere med bacon, ost og avokado gør det svært at gå helt galt i byen :)

En grøn salat eller lidt råkost ved siden af ville gøre måltidet mere komplet. Den mexicanske coleslaw kunne være et rigtig godt bud.

Tex Mex fad med kylling, bacon og avokado

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “TexMex fad med kylling”

 1. Hej Jane
  Jeg har købt begge dine Keto-bøger og følger dem 100% og tæller kulhydrater. Din nyhedsmail er inspirerende med nye opskrifter – især denne. Dog undrer jeg mig lidt over, at du ikke sætter hverken kcal eller kulhydrat angivelse på dine online-opskrifter. Hvordan kan det være?

  Svar
  • Hej Ulla

   Det er fordi jeg synes, det er helt rimeligt, at der er forskel på hvad man får, når man køber et produkt, og når man bruger opskrifter, jeg stiller gratis til rådighed.

   Svar
 2. Kære Jane
  Tak – bare tak! Jeg har gennem mange år været i “bad standing” i køkkenet: stort set altid de samme 8-10 retter der gik igen – med selvprøvede variationer. Men corona har dog sine positive sider, nemlig at jeg har fundet tid, overskud og lyst til at lave aftensmad efter en dag på hjemmekontoret og 2 børn i hjemmeskole samt en udearbejdende mand. Og her til aften mens Tex Mex-fadet simrer færdigt i ovnen, vil jeg lige sende dig en taknemmelig hilsen. For wow hvor smager dine retter godt, nemme at lave og varierende. NU får jeg ligefrem ros for mine (lånte) kundskaber. Og dine broccoli-fritter… jamen altså, pigerne (10 og 14 år) bliver jo nærmest skuffede hvis ikke de står på bordet men det kan altså være svært at passe dem ind i alle retter :-)
  Og det med at der ikke skal være sovs og kartofler til hvert aftensmåltid er skønt og det er da kun den yngste der lige pipper om “hvornår skal vi have det”, så det gør vi om fredagen. Resten af ugen glæder jeg mig til mine indkøb og madlavning.
  Tak for dig og din kreativitet.

  Hilsen fra en taknemmelig “kok” :-)
  Ps. er spændt på deres vurdering af dagens ret.

  Svar
  • Ej tusind tak for den dejlige kommentar – hvor er det skønt, både med den fornyede glæde ved madlavning og at familien kan lide maden ❤️

   Svar