Tatarsauce er en remouladeinspireret dressing, som måske er mest kendt som den snaskede sauce i fish’n’chips. Den kan dog bruges til meget andet og er også dejlig som en kold sauce til fisk eller skaldyr eller som snask til en god fiskeburger.
Tatarsauce er en mayonnaise-dressing med syltede grøntsager, oftest cornichoner og kapers og masser af urter. Hvis du ikke har smagt den allerede, synes jeg, du skal give den en chance.
Jeg har brugt denne opskrift på tatarsauce i flere opskrifter allerede, men her får du den lige for sig, så du nemmere kan finde den igen.
Ingredienser
- 100 g mayonnaise
- 100 g cremefraiche 38%
- 4 tsk dijonsennep
- 8 cornichoner
- 2-3 spsk kapers
- 1 håndfuld frisk persille
- 1 håndfuld purløg
- 1 håndfuld dild
- evt. en smule sødning
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Hak krydderurterne fint.
- Hak cornichoner og kapers.
- Rør mayonnaise sammen med cremefraiche og sennep.
- Smag til med salt, peber og evt. en smule sødning.
- Rør resten af ingredienserne i dressingen.
- Lad den gerne trække lidt inden servering.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
0 kommentarer til “Tatarsauce”