Tapas spyd


Tapas-spyd med ost, skinke, pølse og grønt er geniale at have på tapasbordet eller på buffeten, og de er samtidig perfekte at have med til (de endeløse) kom-sammen-arrangementer i børnehave, skole osv. De er nemme at lave, kan varieres i det uendelige og alle kan godt lide dem, fordi de er så enkle.

Tapas spyd med ost, skinke og pølse

Tapas spyd

Føj til favoritter Udskriv Pin
20 stk
|
30 min

Udstyr

  • Træspyd gerne med et lille håndtag (fås tit i Søstrene Grene eller lign.)

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær spegepølse i tykke skiver (lige under 1 cm i tykkelse) og halv dem, så de har form som en halvmåne.
  • Skær parmaskinken i 20 lige store stykker
  • Skær osten i 20 lige store firkanter.
  • Skær peberfrugt i mundrette bidder.
  • Skær agurker i skiver/halvmåner ligesom spegepølsen.

Anretning

  • Sæt det hele på spyd.
  • Min rækkefølge var: agurk-spegepølse-peberfrugt-ost-peberfrugt-tomat-skinke-agurk.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Tapas-spyd med ost, skinke og pølse

Denne opskrift på tapas spyd er jo mere en idé end en opskrift, men nogle gange er det jo bare idéen, der lige sætter tankerne i gang, og så kan man selv bygge videre på dem.

Jeg havde en god, mild spegepølse på mine, en mild ost (emmentaler), lidt tørret skinke og så ellers agurk, peberfrugt og tomat. Peberfrugterne havde jeg i forskellige farver for dekorationens skyld.

Tapas spyd til uddeling

Jeg ved ikke, om du har det som mig, men hvis du har, har du tit stået med spørgsmålet: Hvad fanden/pokker (afhængigt af hvor pænt dit sprog er) skal mine unger dele ud, have med til fællesspisning, servere til fødselsdag osv. Mine børn er jo store nu, og jeg føler virkelig, at jeg har taget min del af balladen her.

Disse tapas spyd er altid gode, for de består af elementer, som de fleste børn kan lide, og samtidig er de en dejlig, mættende og blodsukkerstabiliserende modvægt til alt det søde og det hurtigt optagelige energi, som ofte er en del af den slags arrangementer.

Eneste udfordring kan være, at træspydene kan gøre det ud for drabeligt våben, så det skal du lige have med i tankerne, om børnene er parate til.

Spyd med ost, skinke og pølse til tapasbordet

Men børn er ikke de eneste, der godt gider spise tapasspyd. Disse spyd med små hapsere gør det fint på en buffet til voksne også. De er smarte at have på menuen til arrangementer, hvor man skal stå i stedet for at sidde, da man kan spise dem stående uden for meget svineri.

I hvert fald er de altid forsvundet hurtigt, når vi har haft dem på buffet til voksne også.

Laver du dem til voksne, kan du vælge en ost med mere smag og måske også sætte oliven på. Min datter elsker oliven men de fleste børn synes vist ikke lige, det er sagen.

Flere idéer til tapas og appetizers?

Vil du have flere idéer, som du kan bruge til tapas, buffet, appetizer, forret, sammenskud, fællesspisning osv. har jeg endelig fået samlet alle mine opskrifter på tapas og appetizers i en nem samling.

Find dem her: TAPAS

Er du PLUS-medlem kan du nemt lave din egen samling med dine favoritter.

Tapas spyd med ost, skinke og pølse
Tapas spyd

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Tapas spyd”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?