Tandoori kylling


Tandoori kylling er en af mine favoritter fra det indiske køkken. Jeg elsker den stærke yoghurtmarinade, der både giver god smag til kyllingen, men som også hjælper til at gøre kyllingen helt mør.

Tandoori kylling - bedste opskrift på den lækre og stærke yoghurtmarinerede indiske kylling

Tandoori kylling

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
45 minutter

Ingredienser

Tilbehør

Sådan gør du

  • Rør eller blend marinaden sammen til en jævn masse.
  • Kom kyllingen i en frysepose og hæld marinaden over.
  • Lad kyllingen marinere i mindst en time, men gerne natten over
  • Læg kyllingen i et ovnfast fad og bag i ca. 30 minutter ved 180 grader. Skru herefter op på 200 grader og giv den ca. 15 minutter mere, til den er gennemstegt og gylden på toppen.
  • Server med blomkålsris, raitadressing og de lækre naanbrød.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Den tandoori kylling, jeg fik lavet her, var godt stærk. Juster evt. lidt i chilimængden, hvis du vil have en mildere version. Eller giv dig i kast med den lækre Chicken Korma, jeg lavede for noget tid siden.

Jeg er stadig lidt høj over, at det lykkes at lave naan-brød uden mel, mælk og æg, der faktisk smager godt. Fik du prøvet dem? Det er jo helt oplagt at servere dem til denne tandoori kylling.

Til indisk mad serverer jeg altid blomkålsris og evt. almindelige ris til ungerne. Eller en blanding af de to, faktisk. Min erfaring er, at en god sovs får næsten hvad som helst til at glide ned, men at en skål bare blomkålsris er rimeligt kedelige at sidde og tygge i alene. Og det gælder i øvrigt også for voksne!

Tandoori kylling - bedste opskrift på den lækre og stærke yoghurtmarinerede indiske kylling
Tandoori kylling - bedste opskrift på den lækre og stærke yoghurtmarinerede indiske kylling

Server med blomkålsris, raitadressing og de lækre naanbrød.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Tandoori kylling”

  1. Hejsa. Har lavet tandoori kyllingen 3 gange. Første gang var den helt perfekt of de sidste 2 gange skelede saucen. Hvad kan årsagen være? Den eneste forskel var, at jeg brugte kyllinge inderfilleter i stedet for store stykker??

    Svar
  2. Hejsa. Har haft kyllingestykker i marinade natten over – skal de i ovnen uden marinaden? Glæder mig til at spise retten med blomkålsris i aften ?

    Svar
  3. Mums det skal vist prøves i morgen. Har godt nok indkøbt en hel kylling(da jeg havde andre planer men denne opskrift frister mere), men tænker det vel sagtens kan bruges hvis man klipper den ud i stykker eller hvad tænker du?
    Og ja afsted til Indien med dig, Jane, så du kan komme hjem med en masse lækre opskrifter :-) har selv været i Indien for nogle år siden, fantastisk oplevelse og skønne mennesker.

    Svar
  4. Øv, den opskrift kom lige en dag for sent. Lavede en stak kyllingelår igår, på almindelig vis .. ? Vil prøve denne version næste gang ???

    Svar