Take out, ja tak!


Vi kan ikke ligefrem prale af at spise meget take out her i huset. Når vi gør, falder valget som regel på enten schawarma eller thai. I dag præsenterede jeg første del af et projekt, som har slidt i mig i ugevis, til vores ledelse, og jeg var helt træt bagefter. Ren forløsning. Det sidste, jeg orkede og gad, var at lave mad. Og det hjalp ikke ligefrem på hverken energien eller lysten, at jeg var blevet ramt af ikke mindre end 2 skybrud på cyklen hjem fra arbejde og lignede en druknet mus. Så manden og datteren hentede mad udefra. Jeg fik schawarma, og selvom det nok aldrig bliver decideret sundt, så er det et udmærket alternativ til hjemmelavet mad, når nu det skal være.

Schawarmakød med salat, min hjemmelavede schawarma-chili-olie og en hjemmerørt creme fraîche dressing. Udmærket på en dødtræt fredag.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Take out, ja tak!”

Skriv en kommentar

  1. Hvis du kommer forbi Thorshavnsgade på Bryggen skulle du prøve take-away fra Wok Away – hvis man lader være med at spise risene mangler der bare lidt fedt for at det er LCHF – men så kan man jo bestille avocado salaten også.

    Svar