Tak for input + tre anbefalinger!


Tak for jeres mange, supergode input til min nye bogs indhold i går. Jeg var virkelig positiv over, at flere af jer nævnte det her med “LCHF som rigtig mad” eller “real foods” uden tilsætningsstoffer og mærkelig kemi og søde sager uden kunstigheder, som er svære at udtale. Vi vil have rigtig mad, vil vi! Det er jo en sag, som ligger mig meget på hjerte, så det er jeg virkelig glad for. Herudover scorede vægttab og træning højt på listen. Begge er allerede på tegnebrættet, for dem havde jeg med vilje ikke behandlet særligt meget i den første.

Tak også for de mange kreative måder at sige “mapdpakker” på, såsom mad på farten, picnicmad etc. Jo tak, jeg fangede den godt ;-) Det pudsige er, at jeg aldrig har oplevet LCHF-madpakker som et problem. Størstedelen af frokostretterne i min første bog, egner sig glimrende til at tage med, og hvis der er mulighed for opvarmning, fungerer en rest fra aftensmaden fint. Resten af tiden har jeg klaret mig med en pakke røget laks, noget avokado, nogle æg og noget mayo. Og det har været den madpakke. Det er jeg ikke sikker på, jeg ville betale en vejledende udsalgspris på 250 kr for. Men fortvivl ikke, jeres ønske hørt og modtaget, og jeg vil bestemt tage det med mig og hvis det ikke ender i bogen, ender det på bloggen – hvor jeg jo altså allerede har oppet mig og lavet to fine madpakker. Der er jo altså også stadig virkelig længe til marts!

Der sker en hel masse på LCHF-fronten i øjeblikket, og det er så vildt og positivt! Måske har I set, at Danmark har fået sin første LCHF-webbutik, som åbnede i weekenden, imens jeg lavede strudsefinten ude i sommerlandet. Jeg kan mærke, at det bliver vigtigere og vigtigere for mig at trække stikket og være offline. Jeg sysler lidt med en online strategi for mig selv, som bl.a. indeholder strenge instrukser om at slukke for PC og telefon. Angstfremkaldende, helt bestemt, men altså virkelig nødvendigt. Samtidig er det voldsomt  tidsbesparende, og hvis jeg vil gøre mig håb om at holde min sommerferie, og stadig have et komplet bogmanus klar til efteråret, så skal jeg i arbejdstøjet.

Men altså, byd varmt velkommen til LCHFbutikken! De har lavet et kæmpestykke arbejde med at sætte et sortiment, som passer til alle typer LCHF’ere. Og det er virkelig flot og imponerende arbejde! Tag et kig forbi.

Et andet sted, som jeg synes, du skal kigge forbi, er hos bloggen Piskeriset på Eventyr. Bloggen byder altid på interessante udfordringer indenfor madlavning men i denne måned står udfordringen på LCHF-mad. Så der er masser af god inspiration!

Og nu du er i gang med browseriet, kan du da også lige tage en tur forbi Urtekrams øko-blog, hvor jeg har lavet køleskabsgrød til ungerne. Grøden indeholder en smule havregryn, men også en del af de fiberrige hampefrø og chiafrø. Lækker sag. Se selv!

Og det var alt, hvad min tid rakte til i dag, så jeg haster videre i dagens program. God dag derude!

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

15 kommentarer til “Tak for input + tre anbefalinger!”

Skriv en kommentar

 1. Har også prøvet denne med succes (TAK for alt din inspiration du giver :). Dog med ren havregryn/spelt/rug flager, da jeg pt ikke har chia og hamp (og ikke er helt LC bare Low’er ) Kan man bruge fx. hør eller sesamfrø også eller skal det væer hamp og chia?
  den er i øvrigt også god med kanel og æble :)
  Og hvor køber du kokosmælk i karton? jeg kan kun finde i dåser…

  Svar
  • Hørfrø tror jeg godt kunne bruges. Men med lidt mere knas end chia :-)

   Kokosmælk i karton køber jeg i Malmø, i Metro eller hos etniske grønthandlere. Det asiatiske marked i Reventlowsgade på Vesterbro har to forskellige.

   Svar
 2. Har lige købt din bog, som jeg glæder mig til at prøve af:) Har boet i Norge, hvor de jp er helt fremme i skoene ang Lavkarbo, så har en masse gode norske bøger. Skønt med en på dansk:)
  Nu skriver du at den første LCHF webshop netop er åbnet, men vil altså også anbefale denne http://lowcarbstore.dk/, som også er rigtig god og har eksisteret noget tid:)
  Nå menta for god læsning, glæde mig til at følge med.

  Svar
 3. Hej Jane
  Jeg glæder mig også til den nye bog (den første er flittigt i brug), og selv om det er et par dage siden, du efterspurgte input, skynder jeg at kaste mine ønsker med i puljen:
  Jeg bruger meget tid på at finde ud af det her med energiprocentfordelingen i løbet af en dag. Rammer jeg nogenlunde, hvad er fordelingen på de dage, hvor jeg synes at jeg er mæt og har energi. Så jeg kunne godt tænke mig, at den nye bog indeholdt nogle dagsplaner, hvor energifordelingsprocenten er tydelig og hvordan de forskellige måltider passer ind på balancen for en dag. Så man kunne have et start/hjælpeværktøj til at finde sit eget og rigtige niveau.

  Sig endelig til hvis jeg skal uddybe mine tanker :-)

  Svar
 4. Det lyder super godt. Vi glæder os alle til din næste bog!!
  Fedt med den ny LCHF butik.. Jubiii.. Vil jeg tjekke nærmere ud:)
  Hmm.. din køleskabsgrød ser super lækker ud. Selvom du skriver til ungerne, tror jeg, at jeg må have mig en god potion selv:) Super lækkert. Gad godt være unge i dit hus:)

  Svar
 5. Bare forsæt det fantastiske arbejde og den fantastiske måde at skrive på, og lav en bog der er mindst ligeså god som den du har udgivet!
  Vi folk der læser med bag skærmene overlever helt sikkert med mindre indlæg på bloggen, når vi ved du knokler med noget der er mindst ligeså godt! ;)
  Held og lykke!

  Svar
 6. Kære Jane

  Tillykke med bog nummer 2

  Hvad med et afsnit omkring forskellige menneskers erfaringer med LCHF ? Diabetis patienten der har det bedre , den gb. Opereret der pludselig slipper for et hyr af vitamin piller pga. LCHF og andre historier pco piger mm. :)

  Stå i skrivende stund og bager dine pandekager igen igen ;k)

  Svar
 7. Fedt fedt fedt med en ny bog! :)
  Noget jeg kunne være glad for var flere saltater – synes det er noget af det sværeste at finde inspiration til, hvis det ikke bare skal være køleskabets indhold af grøntsager i en skål.
  Mht. vægttab kan jeg tilslutte mig Steffen – herhjemme har kæresten tabt sig 8 kilo, mens jeg har tabt mig nul (nærmere taget 1 kilo på!). Så måske differenteret vægttabsmetoder på LCHF til hhv. mænd og kvinder? Eller noget med hormoner/vores forskellige biologi og madens virkning i en kvindes/mands krop.
  Men altså, din første bog er et hit i vores køkken – og virkelig hverdagsbrugbar!

  Svar
 8. Det der med LCHF og vægttab er en lidt pudsig størrelse. Min kon og jeg har spist LCHF godt et halvt års tid og hun går ikke ned i vægt, måske snarere lidt op. Selv har jeg tabt i hvert fald 10 kg på samme tid og er ikke langt fra det jeg selv synes jeg vil veje. Dette selv om vi spiser samme mad. Og vi bevæger os lige meget… øh – lige lidt :-/

  Svar
 9. Hej Jane!
  Hvor kan du bare tro jeg blev glad da jeg læste dit indlæg igår! Det er da bare vidunderligt! :)
  Vil glæde mig rigtig meget til marts, hvor jeg er sikker på at der kommer endnu en RIGTIG god bog.
  Mange tak for en god bog, blog og inspirerede billeder på instagram. :D
  Og det lyder godt at du slukker lidt for det elektroniske en gang imellem. Husk også at nyde livet og vi overlever de dage du ikke skriver og ser så bare endnu mere frem til et indlæg om mere lækkert og inspirerede mad. ;)

  God fornøjelse med den nye bog.

  Mvh. Rikke.

  Svar
 10. Mælkefrie opskrifter!!
  Jeg tror at der bliver flere og flere, som ender med at have problemer med mejeriprodukterne, nu hvor vi får en tarm som ikke bliver overbelastet af al det crap, som vi har budt den tidligere..
  Desuden er det jo også det gængse råd, hvis vægttabet er gået i stå – drop mejeriprodukterne..
  Jeg håber du får lige så stor succes med 2´eren, for 1´eren kan jeg godt forstå at du er super stolt af!! :D
  Hav en fortræffelig tirsdag ;)
  //AD

  Svar
 11. Jeg vidste ikke at det var ok at spise havregryn – nu tænker jeg på køleskabsgrøden? :o)
  Glæder mig allerede til næste bog. Første bog blev hurtig slugt :o))

  Svar
 12. Åh, jamn jeg glæder mig til din næste bog kommer :-) Og jeg skynder mig straks at foreslå, at du laver et par signeringsevents istedet for at signere hjemme og pakke bøgerne.
  Og så kan jeg varmt anbefale en internetstrategi; for selvom det lyder af lidt, det der med at slukke for onlineheden, så får man pludselig sindssygt meget tid forærende til at bruge til andre interessante ting – såsom mad, afslapning, familie og bøger og have og.. og .. :) Det mærkelige er, at verden ikke går under selvom man ikke er online :D
  Jeg håber, du vil prioritere din daglige blogning/fb-linkning i din onlinestrategi; for jeg kan rigtig godt li at følge med i, hvad der foregår på madsiden :-)

  Svar
  • Jeg kan love dig, at jeg ikke selv sælger den næste bog. Det lader jeg boghandlerne om. ;-)

   Og bloggen har høj prioritet. Jeg kommer dog muligvis til at gå ned til 5 indlæg om ugen i stedet for 7. For en ting er, at det tager lang tid at skrive et blogindlæg, det tager også lang tid at forholde sig til og svare de mange kommentarer. Og det er jo netop det sjove ved at blogge. Hvis tiden er til det… ;-)

   Svar