Tacosalat med guacamole, salsa og fed cremefraiche


Vi kalder denne for tacosalat eller Taco bowl, hvilket måske nok er lidt misvisende, da der ikke indgår tacos. Men det kommer sig af, at det er Low Carb-versionen, vi spiser, når der er tacos på menuen. Ungerne elsker nemlig tacos og  får gerne en tacos eller to, og de voksne spiser så bare salaten.

En lækker Taco bowl eller Mexi bowl som denne er altid super populær. Og med rette. For pludselig er det alt andet end kedeligt at spise salat!

Low carb tacosalat - denne kan du servere, når resten af familien spiser tacos. Toppet med lækker guacamole, salsa og fed cremefraiche. Opskrift her:

Tacosalat med guacamole, salsa og fed cremefraiche

Føj til favoritter Føj til favoritter Print Pin
1
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rengør salat og anret det i bunden af en stor salatskål. Skær tomater i mindre stykker og fordel dem over.
  • Lad kødsovsen afkøle en anelse, før du fordeler den henover salaten.
  • Anret guacamole, salsa og fed cremefraiche over og drys med revet ost og koriander og evt. majskerner og et par enkelte tortillachips.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Energiberegning

PR. PORTION
Kcal 442
Kulhydrat 10g
Protein 38g
Fedt 29g

Andre gange laver vi grønne tacos, som du måske har set i min nye e-bog. Samme princip, bare fordelt i salat- eller kålblade og dænget til med alt det gode.

Og ‘alt det gode’ er jo netop det dejlige ved mexicansk mad. Guacamole, salsa og fed cremefraiche i en lækker forening smager bare overlækkert til sådan cirka alt.

Tacosalat version Low-Carb-Rebel

Når jeg laver tacosalat, blander jeg nogle gange lidt majskerner i og knuser et par tortillachips ovenpå.

Jeg er godt med på, at ingen af delene er specielt low carb, og de kan selvfølgelig også udelades.

Men da det drejer sig om en ganske lille mængde og derfor også om ganske få kulhydrater, er det for mig et fint kompromis. Og som altid tæller helheden tusinde gange mere end enkeltdelene.

Og jeg kan bare virkelig godt lide den måde, de hver især lige bidrager med lidt sødme og knas til salaten.

Low carb tacosalat - denne kan du servere, når resten af familien spiser tacos. Toppet med lækker guacamole, salsa og fed cremefraiche. Opskrift her:
Low carb tacosalat - denne kan du servere, når resten af familien spiser tacos. Toppet med lækker guacamole, salsa og fed cremefraiche. Opskrift her:

Vil du hellere have varm mexicansk mad, anbefaler jeg det lækre mexicanske taco-fad.

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Tacosalat med guacamole, salsa og fed cremefraiche”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hvis den bare er halv så fantastisk som cheeseburger salaten så har vi igen igen en vinder.
    Spiser nu stadig oliven og tapas i Barcelona og må vente med at prøve den lækre opskrift til vi kommer hjem m
    Fandt ud af at der er ekstrem mange af de bruger steder med økologisk burger uden brød. Desuden er der bare så mange lækre vegetariske spisesteder her at det er lidt vild og svært at vælge. Jeg kan rigtig godt li kød men når vegetarisk laves sådan rigtigt er uden kæd så ok.
    Dejligt du er hjemme igen Jane blev lidt bekymret over manglende inspiration her på bloggen. Men lød lækkert med lidt ferie på Kreta ?

    Svar
    • Ej stadig Barcelona? Bare det var mig :) Og helt enig med lækker vegetarmad. Flax&Kale er jo et perfekt eksempel på det!

      Svar