Tacosalat med guacamole, salsa og fed cremefraiche


Vi kalder denne for tacosalat eller Taco bowl, hvilket måske nok er lidt misvisende, da der ikke indgår tacos. Men det kommer sig af, at det er Low Carb-versionen, vi spiser, når der er tacos på menuen. Ungerne elsker nemlig tacos og  får gerne en tacos eller to, og de voksne spiser så bare salaten.

En lækker Taco bowl eller Mexi bowl som denne er altid super populær. Og med rette. For pludselig er det alt andet end kedeligt at spise salat!

Low carb tacosalat - denne kan du servere, når resten af familien spiser tacos. Toppet med lækker guacamole, salsa og fed cremefraiche. Opskrift her:

Tacosalat med guacamole, salsa og fed cremefraiche

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Rengør salat og anret det i bunden af en stor salatskål. Skær tomater i mindre stykker og fordel dem over.
 • Lad kødsovsen afkøle en anelse, før du fordeler den henover salaten.
 • Anret guacamole, salsa og fed cremefraiche over og drys med revet ost og koriander og evt. majskerner og et par enkelte tortillachips.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Andre gange laver vi grønne tacos, som du måske har set i min nye e-bog. Samme princip, bare fordelt i salat- eller kålblade og dænget til med alt det gode.

Og ‘alt det gode’ er jo netop det dejlige ved mexicansk mad. Guacamole, salsa og fed cremefraiche i en lækker forening smager bare overlækkert til sådan cirka alt.

Tacosalat version Low-Carb-Rebel

Når jeg laver tacosalat, blander jeg nogle gange lidt majskerner i og knuser et par tortillachips ovenpå.

Jeg er godt med på, at ingen af delene er specielt low carb, og de kan selvfølgelig også udelades.

Men da det drejer sig om en ganske lille mængde og derfor også om ganske få kulhydrater, er det for mig et fint kompromis. Og som altid tæller helheden tusinde gange mere end enkeltdelene.

Og jeg kan bare virkelig godt lide den måde, de hver især lige bidrager med lidt sødme og knas til salaten.

Low carb tacosalat - denne kan du servere, når resten af familien spiser tacos. Toppet med lækker guacamole, salsa og fed cremefraiche. Opskrift her:
Low carb tacosalat - denne kan du servere, når resten af familien spiser tacos. Toppet med lækker guacamole, salsa og fed cremefraiche. Opskrift her:

Vil du hellere have varm mexicansk mad, anbefaler jeg det lækre mexicanske taco-fad.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Tacosalat med guacamole, salsa og fed cremefraiche”

 1. Hvis den bare er halv så fantastisk som cheeseburger salaten så har vi igen igen en vinder.
  Spiser nu stadig oliven og tapas i Barcelona og må vente med at prøve den lækre opskrift til vi kommer hjem m
  Fandt ud af at der er ekstrem mange af de bruger steder med økologisk burger uden brød. Desuden er der bare så mange lækre vegetariske spisesteder her at det er lidt vild og svært at vælge. Jeg kan rigtig godt li kød men når vegetarisk laves sådan rigtigt er uden kæd så ok.
  Dejligt du er hjemme igen Jane blev lidt bekymret over manglende inspiration her på bloggen. Men lød lækkert med lidt ferie på Kreta ?

  Svar
  • Ej stadig Barcelona? Bare det var mig :) Og helt enig med lækker vegetarmad. Flax&Kale er jo et perfekt eksempel på det!

   Svar