Tacodip er en snasket og lækker fornøjelse med oksekød, ost og jalapeños. Dippen ligger sig i samme kategori som pizzadip og kan både bruges som måltid eller som dele-ret sammen med andre retter.
Tilbehør til tacodip
Tacodippen er tænkt som en dip til grøntsagsstænger fx bladselleri, som jeg har brugt, eller agurk, gulerødder, rød peber eller anden grøntsag, der kan skæres i stænger.
Tacodip kan også serveres sammen med blomkålsnachos og/eller en frisk grøn salat med iceberg, agurk, tomat – og hvad du ellers ville servere til mexicansk mad, lad dig evt. inspirere af tacosalaten og glem ikke guacamole, salsa og fed cremefraiche.
Tacodip
Føj til favoritter Udskriv PinIngredienser
- 200 g hakket oksekød
- 2 spsk taco/mexicansk krydderi
- 200 g salsa
- 1 spsk syltede jalapenos hakkede
- 70 g flødeost naturel
- 50 g cheddar
- 0,5 frisk jalapeno skåret i skiver
- smør til stegning
- frisk koriander
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
- Opvarm lidt smør på en pande og brun kødet godt af.
- Tilsæt krydderierne og steg med i et minuts tid.
- Tilsæt flødeost, jalapenos og salsa og rør det godt sammen, til du får en cremet masse.
- Kom massen i et lille ovnfast fad.
- Riv osten og drys det over kødet og fordel jalapeno-skiver over.
- Sæt fadet i ovnen i ca. 10-15 minutter, til osten er smeltet og gylden på toppen.
- Server fx med grøntsagsstænger, brug det som tacofyld ellerlignende.
- Drys med koriander.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Lækre snaskede tacos
Du kan også bruge denne opskrift på taco-dip som kødfyld i dine tacos. Spiser du Low Carb/Keto, spiser du dog næppe tacos i traditionel forstand, men du kan lave dine egne tacos, fx bacontacos, oste-tacos, blomkålstacos eller slet og ret bruge et spidskålsblad. Vi går ikke ned på tacos her på kanalen😅
En nemmere løsning er dog bare at spise en bunke blomkålsris, snittet spidskål eller grøn salat til. Men det kræver jo ikke den store fantasi at komme op med.
0 kommentarer til “Tacodip”