Taboulésalat med valnødder


Min mand elsker taboulésalat. Alligevel laver jeg det relativt sjældent, for jeg har sjældent tid til at stå og hakke alle de urter.

Sidst jeg lavede det, var jeg uheldig og faldt over et bittert rødløg, og det ødelagde glæden lidt.

I dag lavede jeg en af favoritterne med agurk, tomat, rødløg, avokado, feta, persille og mynte. Sidste to dele fra haven. Hele herligheden vendt i dressing af olivenolie, citron, salt og peber. Det er både smukt og godt.

Endnu bedre bliver den med en håndfuld hakkede valnødder ovenpå. Valnødder smager godt i de fleste sammenhænge.

Dybest set er det vel næppe taboulé, da den hverken indeholder couscous eller bulgur, så egentlig er det vel bare en salat med urter. Smagen i dag fik jeg mig til at tænke på den overdådigt lækre Tammam-salat, jeg fik serveret sidste år da jeg var på Kreta. Læs om den her.

Taboulésalat med valnødder

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

 • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Taboulésalat med valnødder”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane,
  Tak for alle de opskrifter. Jeg er nybegynder med lavcarbo, og er glad for denne side med masser af inspiration.
  Hvis du gerne vil bevare den rigtige tabouleh “form”, så har jeg forsøgt med at tilsætte blomkål i. Skær et blomkålshoved i mindre stykker og kør stykkerne i en minihakker eller foodprocesser, indtil kålen får form af couscous. Og vupti, der har du tabouleh-look-a-like:)
  Mvh. Mona

  Svar
  • Hej Mona – tak for det. Jeg bruger også blomkålsris i taboulé, hvis jeg savner bulguren deri. Uhm! Taboulé er det bedste, altså! :-)

   Svar
 2. På den anden side – så griner mine kursister fraa Libanon når de ser vores opskrifter på T- vi har en helt forkert balance mellem cous cous og grønt- der skal kun være meget lidt cous cous ;) og riiiigeligt persille mv

  Svar