121 kommentarer til “Vægttab”

Skriv en kommentar

 1. Hej jane
  Har nu været på ketokuren i 3 uger og tabt mig omkring 5 kg. Det er jeg meget tilfreds med. Er det forkert at jeg ofte kun spiser 1 gang om dagen jeg føler mig ikke sulten. Der er dog 2 ting jeg mangler og det er min appelsin og min kaffe med Coffee cremer. Jeg har ikke spist appelsiner men min kaffe har jeg skåret ned til 3 krus om dagen. Jeg bruger ikke Coffee cremer, men koger sødmælk og laver mælke kaffe ødelægger det kuren meget? håber det ikke for det har jeg virkelig svært ved at undvære.

  Svar
  • Hej Mona
   Dit spørgsmål er svært for mig, for du er ret langt fra det, jeg anbefaler. Jeg anbefaler ikke at man kun spiser en gang om dagen. Det umuliggør at stille kroppens behov for protein og næringstoffer og hvor det kan føles ubetydeligt hvis vægten er eneste fokus, er det bestemt ikke ligegyldigt i et langsigtet perspektiv.

   Hvorvidt du vil spise appelsiner og bruge creamer og mælk er et helt individuelt valg. Ingen af delene har med Keto at gøre men man behøver jo heller ikke spise Keto for at spise sundt eller slanke sig. Keto handler om kulhydratrestriktion. Vægttab handler om kalorieunderskud.

   Svar