Tålmodighed


Der er reelt kun én ting, der kan forhindre, at du når dit mål, og det er, at du giver op og stopper med at prøve.

Mangel på tålmodighed er nok den hyppigste grund til, at folk stopper. Det er svært at lykkes med (og turde) stole på processen, når man synes, det går for langsomt eller når det ser ud som om alle andre bare har kilo, der flyver af, imens man selv står stille eller går utroligt langsomt frem. Vægttab kan føles som to skridt frem og et tilbage – nogle gange to skridt tilbage – og fælles for stort set alle er, at det kommer til at tage længere tid end man havde håbet at nå i mål.

Og alene det at tale om ‘mål’ er i virkeligheden også en illusion. For der er ingen målstreg. Der er ingen dag, hvor du kan sige hurra, målet er nået nu er min livsstilsændring slut og jeg kan endelig gå tilbage til mine gamle spisevaner. I hvert fald ikke uden at dine tabte kilo stille og roligt bygger sig på igen.

Tålmodighed er SVÆRT

Tålmodighed og evne til at se det helt, helt langsigtede perspektiv er derfor afgørende på vejen mod den sunde krop. Men tålmodighed er svært og de fleste af os foretrækker at se alle resultater I GÅR! Men at ændre kroppens fedtmasse (og muskelmasse) er en ekstremt langsommelig proces. Og kun dem, som mestrer tålmodighed, når at se resultater.

Derfor handler denne podcast om tålmodighed og hvordan du lærer at have tålmodighed igennem de perioder, hvor det er svært. Det er der, hvor vægten står stædigt stille i måske ugevis eller der, hvor det hele sejler for dig. At kunne se det hele for oven og acceptere det hele som en del af processen gør det så meget nemmere.

I denne podcast taler jeg om den første tid, der ofte er præget af hurtigt resultat og høj motivation og den efterfølgende periode, hvor det kan virke som om det er stoppet med at virke. Jeg taler om såkaldte ‘non scale victories’ og hvorfor fokus på dem er så vigtigt og jeg taler om hvordan du kan lære at bruge dine perioder med tilbagefald klogt og strategisk.

Håber du har lyst til at lytte med.

Lyt til afsnittet her

Podcasten produceres eksklusivt til MadbandittenPLUS-medlemmer, men du kan altid lytte til sidste nye episode gratis i den gratis prøveperiode, hvis du ikke er medlem allerede. Start din prøveperiode og læs om alle fordelene, du opnår, for bare 1 krone om dagen: MadbandittenPLUS.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Tålmodighed”

Skriv en kommentar