T A K !


Træt forfatter her! Men også virkelig glad for forfatter! TAK for en forrygende dag i går! Dagen kunne simpelthen ikke have været bedre! Hundredevis af glade mennesker trodsede sne og kulde og kom forbi og købte bog og skålede i bobler. Rigtig mange blev hængende og sad og bladrede i bogen, og i de få pauser mellem signeringen lykkes det mig også at få snakket lidt med nogle af jer. Det var megahyggeligt, synes jeg. Det er bare altid virkelig fedt at møde jer derude på den anden side og høre jeres oplevelser og mærke, hvordan I også brænder for rigtig mad og hjælper med til, at det gode budskab spreder sig som ringe i vandet rundt om hver eneste af jer. TAK fordi I kom.

Silas og Vega styrede bogsalget med hård hånd. Og var så stolte over at bidrage til dagen.

Bogsalg

Også TAK for alle blomsterne og for de fine gaver, som jeg først har fået kigget rigtigt på her til morgen. Og TAK for alle de pæne ord om bogen og for de flotte, flotte anmeldelser og for de mange billeder og flotte ord på Instagram..  I gør det til et sjovt job at skrive bøger!!

Og TAK til alle jer, der ikke kunne komme forbi i går,  men som fik skudt MÆT & SLANK med LCHF til tops på Bestsellerlisten allerede på udgivelsesdagen! Det er svært ikke at være stolt af det!

Bestsellerliste

Og TAK for alle jeres søde kommentarer her på bloggen og på Facebook og for mails og spørgsmål her, der og allevegne. Jeg læser hver og en, men jeg må erkende, at jeg er i den situation, at det er vokset mig over hovedet. Det nærmer sig et fuldtidsjob at svare alle, og jeg kan simpelthen ikke nå det. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal gøre ved det, men det summer jeg lige lidt over…

Efter receptionen fortsatte fejringen på Cofoco sammen med teamet bag bogen. Og vi spiste fire retter virkelig lækker mad og drak alt, alt for meget vin. Og kom alt for sent i seng. Så alt i alt var dagen lige som den skulle være! I dag er hovedet tungt, og jeg er træt som et alderdomshjem. Så jeg ville egentlig bare sige TAK. Og så tror jeg ellers, at jeg vil holde tidlig weekend!

 

TAK

Ny Keto kostplan – ‘den fleksible’

Skal du i gang med Keto, eller har du været i gang længe men er gået i stå, så prøv den nye Keto kostplan ‘den fleksible’.

Læs alt om kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

45 kommentarer til “T A K !”

Skriv en kommentar

 1. Kære Jane. Jeg vil også sige tak til dig, for siden jeg begyndte at leve efter din vejledning omkring LCHF mad, er min hud blevet så fin :-)
  Jeg har ekstrem tør hud, og efter jeg begyndte at spise RIGTIG FEDT, faldt der en masse skæl fra hele min krop, så det så ud som om jeg skallede af efter for meget sol. Jeg tænkte på om det var min nye måde at spise på der forårsagde det, så jeg fortsatte og pludselig holdt min hud op med at skælle og blev dejlig blød. Det er bare fantastisk, jeg altid har døjet med ekstrem tør og skællende hud og ingen verdens cremer, dyre som billige har kunnet afhjælpe problemet, men det kunne den kost du fortæller om. Jeg har købt 2 af dine bøger, hvoraf den ene er den sidste nye og jeg er meget begejstret for den.
  Jeg taber mig ikke, men regner med, at jeg skal være tålmodig og lade min krop hele op, der hvor der er skavanker og så skal vægttabet nok komme.
  Jeg har fået det langt bedre og har ikke længere maveproblemer og ondt i maven.
  Kærligst Anne

  Svar
 2. Tak for endnu en rigtigt god bog. Den er en fremragende fortsætning på din første – ja faktisk dækker den stort set alt det jeg savnede i den første.
  En kærkommen tilføjelse er dine små mærker på opskrifterne med “Strikt LCHF”. Det savnede jeg virkeligt i den gamle. Til gengæld ville det have været dejligt at der i de ikke strikte opskrifter var tydeligere mærket hvad der trak den ud for “strikt” (f.eks. når du bruger banan eller anden frugt) samt eventuelle alternative LCHF ting der kan bruges (hvis nogen).

  Men tak for at gøre LCHF tilgængeligt for os danskere (der ikke fatter svensk) – også for os der ikke bruger det som slankekur men velvære kost :-)

  Kim

  Svar
  • Hvor er det bare dejligt at høre. Tak Kim! Jeg glæder mig til at følge med i dine grillerier :) Hvis du skynder dig, kan du have LCHF-grillbogen klar til sommer!

   Svar
 3. Hej Jane.
  For det første vil jeg sige stort tillykke med den nye udgivelse. Du har endnu engang formået af lave en inspirerende bog fyldt med skønne opskrifter og ikke mindst en guide og andre gode sider, som er letforståelige for alle. Fantastisk! – det er os, der takker :-)
  Og nu til mit spørgsmål… Jeg kan se i begge bøger, at du bruger Weck glas til opbevaring, desserter osv. Har du et tip til, hvor man kan købe dem?
  Jeg vil så gerne have anskaffet mig en masse af dem, så håber, du kan hjælpe.
  De bedste hilsner,
  Mette

  Svar
 4. Hej Jane
  Jeg er et helt nyt bekendtskab til dig. Mine øjne blev åbnet for dine udgivelser via Netspiren.dk og selv om jeg kun lige har stiftet bekendtskab med dig er jeg helt overbevist om at det bliver et inspirerede bekendtskab. Jeg er selv kreativ i køkkenet og henter inspiration mange stedet fra og den smule jeg har kigget i din blok har gjort at jeg lige må give dig et klap på skulderen. Jeg synes at din blog er kronologisk opstillet, hvilket gør den nem og søgbar i anvendelse. Det er herligt. Og dine ideer til opskrifter er interessante og alligevel nemme at følge. Jeg har i dag bestilt din nye bog og tænker at jeg nok vil blive lettere afhængig af din blog også. Tak!

  Svar
 5. Hej Jane.
  Tillykke med bog nr. 2. Jeg var på jagt efter bogen i ikke mindre end 5 butikker i går, desværre uden held. Det må da siges at være en bestseller :o) Jeg håber, at jeg snart finder et sted, hvor den ikke er udsolgt.

  Dine skriverier er stærkt inspirerende (og vanedannende). Jeg har gennem længere tid taget udgangspunkt i LCHF (med FODMAP in mente) og aldrig har min mave og jeg haft det bedre.

  Svar
 6. Stort tillykke med den flotte bog – har den selvfølgelig og elsker den! Så gode forklaringer, og lækker mad! Uhm.

  Jeg tænker om du på et tidspunkt har mulighed for, her på bloggen, at angive hvilke opskrifter fra din gamle bog der er striks lchf? Kunne virkelig være rart = flere lækre opskrifter at vælge mellem for os der kører striks lchf.

  Alt godt herfra:-)

  Svar
  • He he, nej, det har jeg svært ved at forestille mig, at jeg kommer til at gøre. I stedet kan jeg anbefale dig at sætte dig ind i, hvad der gør en ret striks, for så kan du selv tilrette alle retter i begge bøger og har derved en langt større “legeplads” ;-)

   Svar
 7. Kære Jane
  Jeg har været med her i knap 16 måneder og jeg tror jeg elsker dig.;-)) Din “gamle” bog er godt nok tyndslidt, så bare så dejligt med din nye vidunderlige bog, nye opskrifter og ny inspiration. Jeg har lige spist et fantatisk måltid fra din nye bog. Blomkålsgratinen wow siger jeg bare. De sidste 16 måneder har været en lang glad rejse. Slut med besøg hos diverse speciallæger, opslidende undersøgelse, blot for hver gang at gå med beskeden “du har nok irriteret tyktarm”. Nu vågner jeg “slank” hver morgen (for det meste, jeg skal jo også leve). Vil egentlig bare sige dig 1000 tak for at gøre min hverdag så meget lettere. Og selvfølgelig tillykke med din bog nummer to.
  De gladeste hilsner
  Ane

  Svar
 8. Er forøvrigt enig med rikke og jytte. Vi kan ik ha du går ned med stress og det går ud over din dejlige familie. Tror heller ik der er nogle der forventer svar. Go weekend:)
  Danesonbrookhill

  Svar
 9. Stort kæmpe tillykke:) hvis jeg boede i kbh var jeg klart kommer forbi.
  Hvor er du sej. Jeg må pænt vente til på mandag med bogen. Glæder mig:))))
  Kh christina (danesonbrookhill)

  Svar
 10. Kære Jane, din madbandit:),
  Kæmpe hjerteligt tillykke med den lille ny.
  Glæder mig meget til at købe den!
  Bedste ønsker og kærlig hilsen
  Kristine

  (PS. Bager lige drømmekagen i dag. Det ér jo lørdag… MUMS!)

  Svar
 11. Jeg holder med Rikke :-)
  De ting, der bliver spurgt om, som du ikke allerede har svaret på i anden sammenhæng, og som er interessante nok; dem putter du jo ind som indlæg på bloggen når du har tid og det passer med et emne.
  Jeg vil meget hellere have dine blogindlæg og kogebøger, end jeg vil have en flad og nedkørt Madbandit, der forsøgte at svare alle på alt.
  Og så er din nye bog usandsynligt lækker og inspirerende. Jeg er nu nået til opskrifterne og har allerede en madplan for den næste måned tid på tapetet takket været dig :-)

  Svar
 12. Ha. Jeg købte bogen i Hillerød (sidste eksemplar på hylden) og gik glad hjem og læste den hele på en aften. Nu nyder jeg lørdagen med kaffe med fløde og kokosolie, og skal snart lave mig lidt æg med grønt :-) Bliss <3

  Svar
 13. Jeg vil gerne takke DIG! for den mest fantastiske bog. Mine forventninger var høje, men de er i den grad blevet indfriet.
  Jeg sender dig lige et forslag på spørgsmål/svar problemet i løbet af weekenden.
  Nyd din weekend med dine skønne unger og søde mand.

  Svar
 14. ih, hvor jeg ville ønske at afkom ikke havde lagt sig syg i går….

  men Jane, jeg tror ikke der er mange der for alvor forventer at få et langt svar fra dig på enhver kommentar. Jeg tænker at det ville være ok at udvælge 1-2 kommentarer til et indlæg og svare lidt længere på dem og ellers ikke. Hvad angår de ting du får på mail, så tænker jeg at de kun er endu mere tidskrævende? Jeg husker da jeg selv var aktiv blogger og fik dusinvis af lange mails om specifikke problematikker og “hvad synes du jeg skal gøre?” Og det er jo ikke fordi man ikke vil svare, men der kun 24 timer i døgnet, og du skal passe både forretning, familie og fritid. Du skal frem for alt tjene nogen penge, ikke? Så… Jeg ville lave et standard svar hvor jeg beklagede at jeg ikke kunne svare i detaljer, men henvise til man sandsynlighed kan finde svar på bloggen eller på forummet. Alternativt kan man booke en session hos dig ( hvis man kan det? Ellers burde man måske kunne) Jeg tænker at du er nødt til at være lidt hård her, for ellers drukner du eller falder om af stress. Og det vil vi ikke have! Kram Rikke

  Svar
 15. kære dejlige madbandit – Jane
  Tak for at dele ud af din viden og engagement. Jeg nåede det lige til sidst i går på cafeen. Det var en skøn ost!,,, har du navnet? ; ) pøj pøj fremover. Og nu et forslag inspireret af dit travle bloggerliv. Måske kan du organiserer et korps af frivillige madbandit ambassadører, der ligesom jeg selv er det, arbejder, skriver og anbefaler LCHF ‘i dit navn’. Du udvælger selv madbanditterne, som så har nogle faste opgaver du uddelegerer. På den måde får du lidt mere luft i din kalender, dine blogs osv fremstår opdaterede, du kan fungerer som coach/mentor for de skrivende madbanditter – og du kan gøre dig selv og os andre den store tjeneste at bevare den meget personlige ‘stil’ og fx opdatere lederklummen: ‘Dagligt nyt’ eller lign. ; )
  Du er velkommen til at kontakte mig på mail, for en evt. snak ; ) knus og alt vel…..

  Svar
 16. Nyd den weekend og nyd rusen – din succes! Du fortjener den og har knoklet hårdt for at komme i mål med baby nr. 2 (4).
  Jeg glæder mig selv til en weekend med tid i køkkenet sammen med den lille ny i hjemmet. Elsker den allerede og dejligt med et gensyn med smukke dig i går.
  KH
  – frk. sveske

  Svar
 17. Du får et stort og velfortjent tillykke her også! Jeg sad med snuden i bogen i går aftes og den er bare så lækker. Velskrevet, smukke billeder og fantastisk lækre opskrifter. Jeg drønende i Spinderiet sidst på eftermiddagen i går for at købe bogen, hvor ekspedienten så lettere forundret på mig, som om hun tænkte: hvad sker der? Endnu en? Bunken af bøger på bordet var heller ikke ret stor, så jeg håber, de har flere på lager, ellers kommer de vist hurtigt til at mangle. Det undrer mig ikke, at den allerede har en topplacering på bestsellerlisten. Al mulig held og lykke med den.

  Svar
 18. Dejligt at hilse på og skønne børn , tak for i går er nu gået igang med at læse bogen.
  Hilsen Lis Bornholm

  Svar