Svinemørbrad i airfryer


Så er det frem med airfryeren igen. Her for at lave både mør og saftig rosastegt svinemørbrad i airfryer. Jeg har jo egentlig for mange år siden bragt opskriften svinemørbrad, som jeg stadig mener er den bedste måde at stege svinemørbrad på. Dog vil jeg sige, at denne her opskrift i airfryeren næsten er lige så god, særligt fordi det er super nemt!

Jeg har marineret mørbraden i olivenolie og sojasauce, det givet sådan en virkelig lækker sprød overflade og dyb smag til kødet. Lad gerne mørbraden marinere på køkkenbordet, så den ikke er iskold ,når du kommer den i airfryeren. Marinaden kan du selvfølgelig også bruge, hvis du laver svinemørbraden i ovnen.

Mørbrad i airfryer, svinemørbrad der er saftig og rosastegt

Svinemørbrad i airfyer

4,67 fra 3 stemmer
Føj til favoritter Print Pin
4
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Afpuds mørbraden for det værste fedt og sener.
  • Lav en marinade af olivenolie, sojsauce, romarin, salt og peber.
  • Vend svinemørbraden ned i marinaden og lad den marinere i min. 20 minutter.
  • Kom svinemørbraden ned i airfryeren.
  • Steg den ved 200 grader i airfryeren i ca. 15 minutter.
  • Tjek kernetemperaturen med et stegetermometer, svinemørbraden skal være omkring 62-65 grader for at være rosa.
  • Tag mørbraden ud og lad den hvile i 10 minutter, før den skæres og serveres.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Svinemørbrad i airfryer – nemt og hurtigt

Det er nemt og hurtigt at lave svinemørbrad i airfryer og nem og hurtig hverdagsmad er bare så fedt. Samtidig er svinemørbrad jo magert og proteinrigt men samtidig lækkert og mørt. Også koldt næste dag. Og her synes jeg, det er lidt nemmere at bruge end fx kyllingebryst. Kyllingebryst koldt næste dag er jo ikke det mest interessante i verden. Men svinemørbrad er stadig mørt og godt.

Jeg veksler stadig mellem at lave svinemørbrad i pande/ovn og svinemørbrad i airfryer. Nogle gange skal airfryeren jo bruges til tilbehøret og så må den vige pladsen.

Apropos tilbehør… de lækre butternut squash i andefedt gør sig glimrende her også ;-)

svinemørbrad i airfryer

Er du i tvivl om, hvor meget du skal spise?

Så prøv min online kalorieberegner.

Du indtaster dit køn, din alder, din højde, din vægt og dit aktivitetsniveau og så fortæller beregneren dig, hvor mange kalorier du skal spise, hvis du vil holde vægten, hvis du ønsker vægttab og hvis du ønsker at arbejde på at øge i muskelmasse.

Jeg har lavet to forskellige oplæg til vægttab. En, jeg kalder stabilt vægttab, som er egnet til et stabilt og realistisk vægttab, hvor du stadig har god energi, sover godt og bevarer din muskelmasse og hvor der stadig er plads til et socialt liv. Og så en, jeg kalder målrettet vægttab, som du kan bruge i perioder, hvor motivationen er særligt høj, eller hvor du er indstillet på at give den en ekstra skalle og er ok med, at det kræver lidt ekstra fokus.

Når du har udregnet dit kaloriebehov, hjælper jeg dig med at få styr på dine makronæringsstoffer (kulhydrat, protein og fedt), alt efter om du ønsker at spise Keto eller Low Carb.

Kalorieberegneren er med i mit SØLV og GULD medlemskab, men du kan prøve den i den gratis prøveperiode, hvis du ikke er medlem allerede.

Jeg vil prøve det gratis i 7 dage!

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Svinemørbrad i airfryer”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stars
    For mange mange år siden, holdt mine nu døde forældre et selskab for fine gæster med kogekone.
    Menuen var sennepsmørbrad skåret ud på skrå, med ærter og franske kartofler og brun sovs. Ingen gættede kødet. Retten er blev en standard i familien.

    Svar
  2. 5 stars
    Jeg synes den smager godt , meget hurtig og nem opskrift.
    Jeg er bare nysgerrig på carnivore, er der slet ikke noget tilbehør til kødet på den diet ?
    På forhånd tak.

    Svar
    • Nej på Carnivore spiser du ingen planter. Kun animalske produkter. Tit vil du bare spise kød men ofte vil du kombinere det så du fx spiser steak og æg, steak og stegte rejer, steak og laks og måske med smør eller anden fedtkilde til osv.
      De magre udskæringer som svinemørbrad fylder ikke meget. Man kan ikke leve af magert protein, men man kan godt leve af protein + fedt.

      Jeg har en artikel om Carnivore her, hvis du ikke har set den allerede: Carnivore

      Svar
  3. 4 stars
    Smagte helt genialt! Gav den dog 17 min. ved 200 grader, da airfryeren var kold da jeg tændte. Men resultatet var helt perfekt. Som tilbehør lavede jeg din ratatouille 👌🏼

    Svar