Disse svampepakker med brie og pinjekerner er virkelig lækkert tilbehør til efterårsmaden. Det er så sjældent, jeg bruger brie, men her ligger den sig som en tyk, smeltet ostesovs over de lækre svampe. Nam!
Svampe i selskab med hvidløg og persille er jo altid et hit. Her får de bare lidt ekstra lækkerhed med pinjekernerne og den smeltede brie.
Ingredienser
- 4 stk bagepapir
- 500 g svampe
- 4 fed hvidløg
- 0,5 dl fløde
- 150 g brie
- 2 spsk bredbladet persille friskhakket
- 70 g pinjekerner ristede på tør pande
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 200 grader.
- Klip de fire stykker bagepapir i 30×30 cm
- Rengør svampene og skær dem i mindre stykker og kom dem i en skål.
- Hak hvidløg og persille.
- Put hvidløg, persille, fløde, ristede pinjekerner, salt og peber i skålen til svampene og rør det hele godt rundt.
- Fordel svampefyldet på hver af de fire stykker bagepapir.
- Læg 1-2 skive brie ovenpå hver.
- Saml bagepapirstykkerne og snur dem sammen eller bind dem med kødsnor.
- Bag pakkerne i ovnen i ca. 15 minutter.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Opskrifter med svampe
Jeg har efterhånden mange opskrifter med svampe. Den helt klassiske og den, vi nok laver mest herhjemme, er den, hvor jeg bare steger svampe i hvidløg og godt med smør og evt. vender lidt hakket persille i til sidst. De fyldte portobellosvampe er også populære.
Er portobellosvampene ikke til at finde, er den lækre svamperet med mozzarella og timian også lækker.
Familien elsker svampesovs, så det er også jævnligt på menuen.
Opskriften på svampepakkerne hører også til blandt favoritterne. Oprindeligt er dette også en opskrift fra LCHF Året Rundt
Prøv at bruge filo-dej istedet for bagepapir!
Ja virkelig lækker idé, men her er konceptet at holde kosten Low Carb og så er filodej desværre ikke lige det bedste valg…
Gammel opskrift, men ikke desto mindre stadig lækker.