Svampepakker med brie og pinjekerner


Disse svampepakker med brie og pinjekerner er virkelig lækkert tilbehør til efterårsmaden. Det er så sjældent, jeg bruger brie, men her ligger den sig som en tyk, smeltet ostesovs over de lækre svampe. Nam!

Svampe i selskab med hvidløg og persille er jo altid et hit. Her får de bare lidt ekstra lækkerhed med pinjekernerne og den smeltede brie.

Svampepakker med brie og pinjekerner

Svampepakker med brie og pinjekerner

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
20 minutter

Udstyr

  • 4 stk. bagepapir

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Klip de fire stykker bagepapir i 30×30 cm
  • Rengør svampene og skær dem i mindre stykker og kom dem i en skål.
  • Hak hvidløg og persille.
  • Put hvidløg, persille, fløde, ristede pinjekerner, salt og peber i skålen til svampene og rør det hele godt rundt.
  • Fordel svampefyldet på hver af de fire stykker bagepapir.
  • Læg 1-2 skive brie ovenpå hver.
  • Saml bagepapirstykkerne og snur dem sammen eller bind dem med kødsnor.
  • Bag pakkerne i ovnen i ca. 15 minutter.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Opskrifter med svampe

Jeg har efterhånden mange opskrifter med svampe. Den helt klassiske og den, vi nok laver mest herhjemme, er den, hvor jeg bare steger svampe i hvidløg og godt med smør og evt. vender lidt hakket persille i til sidst. De fyldte portobellosvampe er også populære.

Er portobellosvampene ikke til at finde, er den lækre svamperet med mozzarella og timian også lækker.

Familien elsker svampesovs, så det er også jævnligt på menuen.

Opskriften på svampepakkerne hører også til blandt favoritterne. Oprindeligt er dette også en opskrift fra LCHF Året Rundt

Svampepakker med brie og pinjekerner
Foto: Columbus Leth til LCHF Året Rundt

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Svampepakker med brie og pinjekerner”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Ja virkelig lækker idé, men her er konceptet at holde kosten Low Carb og så er filodej desværre ikke lige det bedste valg…

      Svar