Svampe med mozzarella og timian


Efterår er svampetid og derfor får du her en lækker opskrift på tilbehør med svampe, nemlig bagte svampe med mozzarella og timian. At svampe samtidig er helt utroligt kulhydratfattige gør jo kun denne type tilbehør endnu mere velegnet for de mange, der gerne vil spise Keto.

Svampe med mozzarella og timian - opskrift på dejligt tilbehør på Keto

Svampe med mozzarella og timian

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen på grillfunktion/250 grader.
 • Skær svampene i skiver og fordel dem i et ovnfast fad.
 • Drys med salt, peber, lidt olivenolie og frisk timian.
 • Fordel mozzarellaen over svampene.
 • Sæt fadet i ovnen og bag i 5-10 minutter til osten er smeltet og let gylden.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Bagte svampe med mozzarella og timian

Faktisk er der nogle i Carnivore-kredse, som argumenterer for at svampe er en levende organisme og derfor hører til i en carnivor diæt. Når jeg kigger i min græsplæne her i efteråret er jeg tilbøjelig til at give dem ret. Mærkelige svamp skyder op over alt som små hære, der prøver at overtage herredømmet over haven. Dem spiser jeg dog ikke, vil jeg lige nævne.

De bagte svampe her kan laves med alle typer (spiselige) svampe. Er man mest til champignoner er det fint, men kan man lide lidt andre typer også, kan jeg varmt anbefale at bruge en blanding. Så bare giv den gas med kantareller, østershatte, karl johan-svampe og hvad du ellers kan finde.

Svampe med mozzarella og timian - opskrift på dejligt tilbehør på Keto

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Svampe med mozzarella og timian”

 1. Hei. Jeg er i min første uke med keto. Jeg er ikke overvektig, men ville prøve keto på grunn av de andre “godene” dette kostholdet kan gi. Men er det noe i det henseende jeg burde være obs på? Burde jeg få i meg mer fett?

  Svar
  • Hej Magne

   Ja, du vil nok gerne spise mere fedt. I hvert fald hvis det er mine Keto-bøger, du tager udgangspunkt i. Forskellen på Keto til vægttab og Keto til vægtvedligehold ligger netop i fedtindtaget (som jo regulerer kalorieindtaget).

   Svar