Sunde og lækre madpakker – den store madpakkeguide (opdateret)


Den store madpakkeguide er til dig, der spiser low carb, LCHF, glutenfrit eller paleo, og som mangler inspiration til lækre madpakker.

I morgen starter det hele nemlig igen. Eller i hvert fald starter mine børn i skole igen efter en god og lang sommerferie, og det betyder, at der igen skal laves madpakker.

Som du ved, er madpakker ikke ligefrem min favoritdisciplin, men eftersom I var så mange, der efterspurgte madpakkeinspiration, har jeg opdateret den store madpakkeguide med både nye billeder og en stribe nye lækre og velegnede forslag.

FIND DEN STORE GRATIS GUIDE HER:

Den ultimative madpakkeguide 

Den ultimative madpakkeguide til dig, der spiser low carb, LCHF, paleo eller glutenfrit. Se de mange lækre forslag her: Madbanditten.dk

Er du den heldige ejer af MADGLAD, finder du også deri 11 lækre og sunde madpakker, som både vil glæde voksne og børn.

Find bogen hos din lokale boghandler eller køb den online, fx her:

 Saxo.com eller Bog&Idé (adlink).

MADGLAD

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Sunde og lækre madpakker – den store madpakkeguide (opdateret)”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane

  Jeg har lige købt bogen madglad og glæder os til rigtig at komme igang med den, men i en del opskrifter bliver der brugt dadler, hvilket jeg synes er for fyldt med sukker (men fred nu være med det), men min datter kan ikke lide dem/smagen af dem, så har du nogle forslag til hvad jeg alternativt kan bruge når der står dadler??

  Mvh Line

  Svar
  • Ja, jeg kan godt se, hvad du mener og sukker er jo på mange måder sukker. Det var dog vigtigt for mig i denne bog at lave opskrifter med naturlige ingredienser. Jeg vil nødigt være den, der fremhæver unaturlige sødemidler til børn.

   Det er svært at sige, hvad man kan bruge i stedet, da de jo har forskellig funktion i opskrifterne. Ofte er det jo både sødme og konsistens, de giver. Abrikoser har et lavere GI og kan måske være et bedre valg. Andre alternativer til sødning kan være honning, kokossukker eller rørsukker og i nogle tilfælde måske banan.

   Svar
   • Nej jeg synes bestemt også det er skønt at der netop er lagt vægt på at det skal være naturligt ?

    De opskrifter jeg sådan specielt tænker på er gulerodskagen, rødbede-brownie og jordbærtærte.

    Ved jordbærtærten tænker jeg at jeg kan bruge smør i stedet og så bare fryse bunden.. Men ved de andre to er jeg lidt på bar bund, så forslag dertil ville være super skønt ?

    En tanke til en anden gang.. Det ville være super lækkert hvis der i bunden af opskrifterne (på kage, boller etc) var angivet om de kunne fryses ?

    Svar
    • Ja fin idé med jordbærtærten. Men der skal en del mere fedtstof på. Jeg har en anden tærtebund uden tørret frugt, hvor jeg bruger 80 g kokosolie og 25 g kakaosmør til 300 g nødder. Det er mokkatærten fra LCHF Året Rundt, hvis du har den :)

     I gulerodskagen ville jeg bruge abrikoser i stedet og i rødbedebrownien sukker/kokossukker eller anden sødning.

     Jeg kan godt se pointen med frysning men tit er der så mange ting, der ville være rare at have på: holdbarhed, opbevaring, frysning etc. Og det bliver tit for teksttungt.

     Generelt synes jeg dig, at næsten alt kan fryses. Jeg fryser i hvert fald næsten alting.

     Happy baking :)

     Svar
 2. Tak for utrolig lækker blog og dejlig inspiration!
  Min mor sagde også altid, at det med madpakker ikke lige var favorit-beskæftigelsen søndag aften, men at hun tænkte på det som sin lille kærlige hilsen til os i løbet af dagen. Det gjorde det lidt hyggeligere at gøre sig umage. Ofte var der også en lille besked, som jeg altid blev glad for :)
  De ting prøver jeg i hvert fald selv at tænke på, når madpakke-muren rammer ;)

  Svar