Sunde lækkerier til Halloween – slik-eller-ballade


I aften er det Halloween. Ikke en højtid, jeg er specielt fan af men det siger måske sig selv. Mine børn skal heller ikke ud og rasle slik-eller-ballade, hvilket de heller ikke har været de andre år. Det er ikke noget, der giver anledning til diskussion og tårer.

Sunde Halloween lækkerier ---> Madbanditten.dk

Sunde lækkerier til Halloween – slik-eller-ballade

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 portion (300 g)
|
5 minutter

Ingredienser

 • 250 g blandede nødder mandler, hassel, cashews, etc.
 • 50 g rosiner
 • 1 spsk kakaopulver
 • 2 tsk kanel

Sådan gør du

 • Bland alle delene i en pose og ryst det godt sammen, så kakao og kanel fordeles over det hele.
 • Hæld hele blandingen i en skål og pak dem ind i små staniolpakker (eller hvad du nu lige har). Det var det. Saltlakrids-mandlerne kender I. Find opskriften her: Saltlakrids-mandler.
  Happy Halloween!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Det er bare sådan, det er. Til gengæld har vi hygget os med at lave sunde lækkerier til, når villakvarterets uhyggelige børn kommer og ringer på vores dør.

Synes børn, at det er totalt nederen at få sunde lækkerier til halloween, når de kommer og ringer på og råber slik eller ballade? Det tror jeg faktisk ikke. Og hvis de gør, kan de jo springe vores hus over næste år. Problem solved!

Min erfaring er, at de kommer med m e g e t  fyldte spande. Altså spande fyldt med slik. At variere med lidt nødder er nok ikke det værste, man kan gøre for dem,

Vi har lavet små poser med hhv. de lækre saltlakrids-mandler og med kakao-kanel nødder med rosiner. Selvsamme udgør vores lørdagsguf til ugens absolutte højddepunkt: Voice Junior finalen!

lækkerier til halloween Sunde lækkerier til Halloween - slik-eller-ballade --> Madbanditten.dk

Saltlakrids-mandlerne kender I. Find opskriften her: Saltlakrids-mandler.

Happy Halloween!

lækkerier til halloween Sunde Halloween lækkerier ---> Madbanditten.dk

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

 • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Sunde lækkerier til Halloween – slik-eller-ballade”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg har købt ind til at uddele slik til børnene, men samtidig tænkte jeg også, at der kunne jo også være børn, der slet ikke kunne tåle det af den ene eller den anden årsag, og det her er da lidt sjovere for dem end et stykke frugt. Så jeg skal i gang ?

  Svar
 2. Jeg er heller ikke rigtigt med på Halloween faktisk. Da jeg var barn, fandtes det vist slet ikke herhjemme (og jeg er altså umiddelbart ikke gammel nok til at kunne sige “da jeg var barn” endnu!), og ikke engang for 5 år siden, syntes jeg, det var noget særligt. Eller er jeg bare helt out of the loop? I hvert fald havde jeg overhovedet ikke overvejet at skulle have noget til udklædte børn, så da en enkelt gruppe fik forvildet sig helt op på 5. sal og bankede på vores dør, og min roomie forjaget spurgte, om jeg havde noget slik, havde jeg kun et par kokosmakroner, jeg lige havde bagt til ugens kommende fotodage at give dem. Og de blev faktisk ellevilde! Så det korte af det lange er: Nej, jeg tror ikke, at børn synes det er nederen med sunde lækkerier! (om end de nok ikke reelt vidste, at de var sunde, hæ ;) )

  Svar
  • Hehe, unge Xenia :)
   Jeg ved ikke hvad de børn tænker. Her kunne de jo ikke se, at der gemte sig noget sundt indeni, så evt. ballade er jo først opstået senere. De børn, der var forbi her, havde dog en KÆMPE spand med slik hver, så jeg tror nok, de overlevede også at få et par mandler :)

   Svar