Sunde ispinde med frugt og kokosmælk


Hvor herligt er det ikke at kunne servere sunde ispinde for ungerne? Det behøver jo ikke være alle is hele sommeren, der er sådan. Men tænk hvad man også vinder ved at nogle af ungernes mange, mange is er fx disse sunde ispinde.

Sunde ispinde med kokosmælk og frugt - uden mælkeprodukter og sukker --> madbanditten.dk

Sunde ispinde med frugt og kokosmælk

Føj til favoritter Udskriv Pin
16 (mini) ispinde
|
6 timer

Sådan gør du

 • Bland kokosmælk med stevia og citronskal og saft. Du kan enten røre det godt sammen med en ske eller blende det sammen, afhængigt af om din kokosmælk har skilt.
 • Skær jordbær og banan i skiver og fordel frugten i isformene.
 • Hæld kokosmassen over og sæt hele balladen på frost. Lad dem fryse ind i 5-6 timer eller til dagen efter og voilà, nu har du dejlige sunde ispinde!

Noter

* du kan også bruge anden sødning, fx SukrinMelis. Start med 1 spsk og smag dig frem.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

I lørdags var der jo næsten sommerlige temperaturer, og vi gik i sandaler og drak kaffe ude på terrassen med bare arme. Og så blev det nærmest efterårsagtigt med kulde og blæst fra den ene dag til den anden, men inden det gik så galt, nåede jeg at komme i totalt sommerstemning og fik fyldt fryseren op med ispinde, og det er jo glimrende, for iflg. vejrudsigten bliver det solrigt igen i weekenden. Yes!

Jeg lavede isene her utroligt LIDT søde, faktisk blev de pænt syrlige, så jeg regnede ikke med, at ungerne ville falde på halen af begejstring, men det gjorde de. Måske fordi isene er så fine at se på!

Nu har vi udråbt dem til sunde hverdagsis, og det betyder, at det er sådan en slags ispind, man også gerne må få på hverdage. Jeg lavede også en portion sunde chokoladeis, men dem får du opskriften på en anden dag.

Sunde ispinde med kokosmælk og frugt - uden mælkeprodukter og sukker -- data-lazy-srcset= madbanditten.dk” width=”651″ height=”651″>
Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Sunde ispinde med kokosmælk og frugt - uden mælkeprodukter og sukker --> madbanditten.dk
linje.png

Tilmeld dit mit nyhedsbrev og få samtidig min gratis guide til at blive sukkerfri i fire nemme trin.

Ja tak, tilmeld mig nu!

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

28 kommentarer til “Sunde ispinde med frugt og kokosmælk”

 1. Er det kun den fede del af kokosmælken man skal bruge eller det hele ??? og Tak for nogle kanon gode opskrifter som jeg har meget glæde af :) Go sommer :)

  Svar
 2. Glemte at komme citron i – men cremen smager fint, brugte jordbær, ribs og lidt banan. Blendede det med en god kokosmælk fra lageret (ikke ekstra cremy – men meget fast). Venter spændt på at få dem smagt og ønsker mig træispinde, mine gl forme er fine.. jeg har vist blot for lidt *G*

  Svar
 3. Jeg har netop købt fløde til at lave sunde ispinde. Barnets fødselsdag skal fejres i børnehaven og det plejer at være med jordbær/banan flødeis. Måske jeg skulle forsøge med en kokosudgave.
  Hele sommeren har vi “smoothie-is” i fryseren. De er lavet af alverdens sunde ting blendet sammen. Bla kan der sagtens være nødder eller chiafrø i. Grundingredienserne er banan og jordbær og efter hvad vi har af fløde, kokosmælk eller bare vand. Det er en lødig “is” og børnene er tilfredse

  Svar
 4. Jeg må klart igang med ispinde, men hvor får jeg fat i ekstra creamy kokusmælk? Det er i hvert fald umuligt at få i Padborg

  Svar
   • Kvickly har fået dem hjem nu i fast sortiment.

    Jeg havde spurgt om de ikke kunne tage dem hjem og det tror jeg mange andre også har. Pga alle kvickly’er (på Fyn ihvertfald) har dem nu.

    Mvh Kate

    Svar
    • Ej hvor fedt! Jeg har desværre ikke spottet dem i vores Kvickly men jeg må lige pudse brillerne og se om jeg kan finde dem næste gang :)

     Svar
 5. Jeg har lige til min store glæde opdaget at supermarkedet ved siden af mit arbejde sælger Extra Creamy, som ellers har været noget jeg skulle bestille over nettet… Det skal helt sikkert være mit weekendprojekt, da ungerne elsker is og jeg har så mange brombær i fryseren fra sidste års høst…
  Eneste kommentar: Øv øv – så blev jeg jo nødt til at købe de forme, som jeg så længe har sukket efter…

  Når du skriver at det skal blendes sammen hvis kokosmælken er skilt, taler vi så om stavblender eller stor blender? Eller er det lige meget…?

  Svar
  • Ej du kan også bare bruge de isforme, du har! :)

   Jeg tror, det er uden betydning, om man blander/blender på den ene eller anden måde.

   Svar
 6. Ser bare så hyggelige og lækre ud – og har besluttet mig for at denne sommer er til hjemmelavede sunde is (det meste af tiden, i hvert fald)

  Men hvordan opbevarer du disse i fryseren ?

  Svar
  • Når først er de er frosne, tager jeg dem ud af formene har dem liggende i fryseren på et fad beklædt med bagepapir :)

   Svar
 7. Åh hvor ser de gode ud.
  Jeg har bare lidt problemer med de søde ting. Jeg er og har altid været en sukkergris. Jeg er lige startet på lchf igen og denne gang har jeg lyst til noget sødt hver gang jeg har spist.

  Jeg håber det bare er en overgangsfase ligesom det, at jeg ikke har lyst til at spise selvom jeg kan mærke at jeg er sulten.

  1000-tak for en dejlig og inspirerende blog og fantastiske kogebøger.

  Svar
  • Det kan sagtens være en overgang men ofte skyldes sukkertrang efter måltidet (eller i det hele taget), at du har spist for lidt mad eller for lidt fedt, så øg evt. lidt på begge dele :)

   Svar
    • Ha ha, sådan sagde jeg, da jeg fik lavet indlægssåler til mine sko fornyligt og fod-herren mente, at de sagtens kunne passe i mine gamle sko. Nahej, de kan ej! Nye sko til damen! :)

     Svar