Sund og mættende chokoladepandekage


Mellemmåltider volder mig nogle gange lidt besvær. Der er ca. 6 timer imellem mine hovedmåltider, og det er lige i overkanten til at jeg kan klare mig uden. Siden jeg er hoppet på smoothiebølgen om morgenen, laver jeg tit min kanelomelet og skærer den over i to dele og tager med mig på arbejde. Så har jeg en godt lille måltid til formiddag og eftermiddag med en god kombination af protein, fedt, fibre og sødme. Den smager i øvrigt helt fint kold.

I dag så jeg så lige ovre hos Anna Bogdanova, at hun havde lavet en chokoversion, og det inspirerede mig til at lave en sund og mættende chokopandekage, som kan bruges til mellemmåltider. Jeg troede ellers, at jeg kunne spise chokolade døgnet rundt, men jeg må konstatere, at jeg ikke har lyst til det om morgenen. Egentlig passer denne mig bedst om eftermiddagen, hvor jeg godt kan have brug for en lille pick-me-up!

chokoladepandekager

Chokoladepandekage

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Jeg piskede det hele sammen og stegte den som en omelet i kokosolie og delte den i to. Herligt kageagtigt mellemmåltid til eftermiddagskaffen/teen.

Noter

Du kan sagtens tilføje lidt smagsforstærkende krydderier, fx vanilje, lakridspulver eller kanel

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Indlægget indeholder affiliatelinks

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Sund og mættende chokoladepandekage”

  1. Tak for de fine kommentarer, de damer.
    @Henriette, mine børn vil hellere have kanel-omeletten. Den er mildere i smagen og lige så kageagtig:)

    Svar
  2. Tak for en skøn blog – jeg lavede “chokoladepandekagerne” her til eftermiddag, børnene ville desværre ikke have det, men jeg synes, at de smagte godt :-) Resten røg i køleskabet til imorgen, tror næsten de er bedre kolde :-)

    Svar