Mellemmåltider volder mig nogle gange lidt besvær. Der er ca. 6 timer imellem mine hovedmåltider, og det er lige i overkanten til at jeg kan klare mig uden. Siden jeg er hoppet på smoothiebølgen om morgenen, laver jeg tit min kanelomelet og skærer den over i to dele og tager med mig på arbejde. Så har jeg en godt lille måltid til formiddag og eftermiddag med en god kombination af protein, fedt, fibre og sødme. Den smager i øvrigt helt fint kold.
I dag så jeg så lige ovre hos Anna Bogdanova, at hun havde lavet en chokoversion, og det inspirerede mig til at lave en sund og mættende chokopandekage, som kan bruges til mellemmåltider. Jeg troede ellers, at jeg kunne spise chokolade døgnet rundt, men jeg må konstatere, at jeg ikke har lyst til det om morgenen. Egentlig passer denne mig bedst om eftermiddagen, hvor jeg godt kan have brug for en lille pick-me-up!
Ingredienser
- 2 æg
- 1 æggehvide eller lidt fløde for at gøre dejen lidt tyndere
- 10 g kokosmel malet til fint mel
- 1-2 tsk loppefrøskaller
- 2 tsk sukrin
- 1 spsk kakaopulver af god kvalitet
Sådan gør du
- Jeg piskede det hele sammen og stegte den som en omelet i kokosolie og delte den i to. Herligt kageagtigt mellemmåltid til eftermiddagskaffen/teen.
Noter
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Indlægget indeholder affiliatelinks
Tak for de fine kommentarer, de damer.
@Henriette, mine børn vil hellere have kanel-omeletten. Den er mildere i smagen og lige så kageagtig:)
Tak for en skøn blog – jeg lavede “chokoladepandekagerne” her til eftermiddag, børnene ville desværre ikke have det, men jeg synes, at de smagte godt :-) Resten røg i køleskabet til imorgen, tror næsten de er bedre kolde :-)
En veldig flott oppskrift! Den skal jeg teste :)
øj -det lyder lækkert- det er vist liiige nået for os om eftermiddagen.
Lige i øjeblikket spiser jeg nemlig ikke æg til morgen