Sund livsstil i perspektiv


Nogle gange kan det være sundt lige at sætte tingene lidt i perspektiv!

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Sund livsstil i perspektiv”

Skriv en kommentar

  1. Jeg tror bestemt, at vi helst skal nå derhen, hvor alle de sundere tiltag (og alt muligt andet) vi foretager os, ikke skal føles som en opofrelse, noget vi skal eller er blevet pålagt, men derimod noget vi vælger helt frivilligt, fordi vi gerne vil og gør det med glæde! Og hvis det er tilfældet, så kan man vel ikke andet en synes … waaau, sikken fornøjelse, sikken tur!

    Svar
  2. Men den sunde livsstil skulle gerne sikre at graven kommer senere end den ellers ville så det er ikke så sort og hvidt som citatet giver udtryk for. Derudover giver den sunde livsstil flere gode år uden skavanker, men det er jo helt rigtigt at man skal passe på at sundheden ikke bliver så stort et projekt og så vigtigt at man siger nej tak til sociale arrangementer fordi man ved at maden og drikkelsen ikke vil være helt optimal.

    “Alt med måde” er vel vejen til et godt liv :-)

    Svar