Chokolademousse med avocado og peanutbutter


At lave chokolademousse med avocado er jo et gammelt trick. Jeg har tidligere lavet en med banan og en med dadler, men denne gang har jeg lavet en uden banan og dadler. Den er dog stadig lækker og cremet, og det er som altid dejligt med en dessert, som samtidig er fyldt med gode ingredienser.

Chokolademousse med peanutbutter og avocado - dejlig, cremet low carb dessert. Opskrift her: Madbanditten.dk

Chokolademousse med avocado og peanutbutter

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
5 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Halver avocadoerne, fjern stenen og skrab kødet ud. Hæld det i blenderglasset. Jeg brugte stavblender i denne opskrift, (se UDSTYR).
  • Hæld resten af ingredienserne i blenderglasset og blend godt, til du har en cremet mousse uden avocadoklumper.
  • Hæld i to små serveringsglas, pynt med lidt peanutbutter og kakaonibs på toppen og server. Sæt evt. moussen i køleskab en tur, hvis dine avocadoer og kokosmælk var varme/stuetemperatur. Jeg havde haft både avocado og kokosmælk på køl, så mine kunne spises med det samme.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Chokolademousse med avocado

Selvom jeg har ok held med mine avocadoer, sker det også her, at jeg åbner en, og den er brun eller bare overmoden, og det gider jeg ikke spise. Men jeg smider meget, meget nødigt mad ud! I stedet plejer jeg at bruge dem i smoothies, fx i avocadosmoothien, i en creamy greenie eller i de lækre choko-orange-trøfler, der også gemmer på avocado. Denne gang blev det så i chokolademousse!

Der er ingen grund til at kassere dem, bare fordi de ikke er gået lidt over tiden. At lave chokolademousse med avocado er bare endnu et værktøj i arsenalet.

Chokolademousse med peanutbutter og avocado - dejlig, cremet low carb dessert. Opskrift her: Madbanditten.dk
Chokolademousse med avocado og peanutbutter - sukkerfri og mælkefri opskrift

*smag til og tilpas mængden af sødning til dine smagsløg!

Vil du hellere have “rigtig chokolademousse”, så se her:

Chokolademousse – kun 2 ingredienser (mælkefri)

Chokolademousse – kun 3 ingredienser

Jeg kan aldrig beslutte, hvilken en jeg bedst kan lide! De er begge uhørt lækre!

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Chokolademousse med avocado og peanutbutter”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Den er jeg vist nødt til at prøve… *mums* Jeg har lige et lille spørgsmål – hvordan gør du, når du kun skal bruge lidt kokosmælk i en opskrift (ikke en hel dåse/karton)? Normalt er den jo delt i vand og creme, og man skal vel ikke stå og lune den hver gang?

    Svar
    • Jeg oplever ofte at kokosmælken ikke er skilt så voldsomt og så ryster jeg den bare hurtigt sammen. Hvis den er helt delt i vand og creme, blender jeg den sammen med stavblenderen og hælder den på en anden beholder, som jeg opbevarer i køleskabet :)

      Svar