I aften er der børne-MGP, og for mine børn er det en stor aften! Vega har en veninde til at overnatte, som også var her sidste år, og vi skal hygge med stemmesedler og MGP-guf. Med det mener jeg sandsynligvist, at ungerne ser MGP med stor ildhu, Søren arbejder fra sofaen, og jeg ser MGP med et halvt øje, imens jeg pinner pins på Pinterest. Fuldt familienærvær!
Hvis nu jeg havde været rigtigt tjekket, havde jeg lavet alt vores MGP-guf allerede, så jeg kunne fremvise det stolt her i dag, og I kunne nå at lave det til i aften. Så tjekket er jeg ikke. I stedet har jeg brugt de sidste to dage på at drikke for mange bobler med gode mennesker og have det sjovt ude i det virkelige liv. Det kan godt anbefales! Der er jo så mange ting, man kan finde på at fejre!
Men tilbage til MGP-guffet. Eftersom jeg ikke har lavet aftenens godter endnu, får I her lidt idéer fra arkivet.
Et lille udvalg:
Chokoladeovertrukne banana bites med kokos – eller choko-peanutbutter banan-is bidder
Brændte mandler med kokossukker
Spontane snickers-bites
Du kan også browse igennem alle de andre idéer for LÆKKERIER her på bloggen.
I morgen kan jeg måske vise jer, hvad vi fik i år, men ellers kan du følge med på Instagram, hvor den slags lækkerier sikkert bliver flashet senere. Eller I kan fortælle mig, hvad I skal have?! Så kan jeg nå at få lidt idéer. Det ville være toppen! Tak <3
Tak begge 2 for input til spisesteder
Lækkerierne ser bare super lækre ud – også den voksne får lyst til MGP!
Jeg har altid snickersfudge stående i køleskabet til behov:0)
MEN det er nu restaurantdelen i oplægget der fanger: Mit motto er ro og nærvær, så jeg kan lave det, jeg brænder for og holde til det(jeg har sagt mit job op efter diverse tildragelser og knokler for at blive selvstændig og leve af det!!) Og det kræver god, naturlig mad, fedt og rolig nattesøvn☺️= LCHF.
Det er så fedt, at verden er fuld af modreaktioner på ‘sådan er det bare’ måden at leve på og det er Stedsans da vist en klokkeklart bud på!
Kh Karin
PS: Jeg er i Kbh på min 40 års fødselsdag, har du et bud på et mere lchf venligt sted, hvor jeg ikke behøver ændre i menuen, for at få det til at passe? Hvis det findes!!!
Hej Karin
Jeg fik LCHF-venlig mad på Palæo i Vendersgade. Men det var mere en madbod med siddepladser end restaurant. Jeg tror, at den i Vendersgade er mere restaurant-agtig. Det er stenalder-kost.
https://www.facebook.com/palaeodk
Madklubben Steak i Pilestræde er nemt at spise LCHF på, idet du vælger dit tilbehør separat og de har god fed bearnaise :-)
Hej Jane
Tror du at jeg kan bruge kokos sukker istedet for sukrin melis ?
Er udgået for sukrin og helsekosten har lukket ;o)
Jeg må lige høre dig om kokos palme sukker og kokos blomst sukker er det samme produkt, ved du det? :-)
Hvis du googler kokospalmesukker og kokosblomstsukker, står der at begge udvindes ved at tappe blomstersaft fra kokospalmetræet, koge den ind, afkøle den til den er fast, hvorefter den granuleres. Ja, så det tyder på, at det er samme produkt, men at forhandlerne kalder det lidt forskelligt.
Tak for en række guf-ideer. De små banan bits m/chokolade skal prøves inden længe. Her er der også overnattende mgp-piger, men de har bestilt jordbærtrifli fra din nye bog, som er mega favorit her i huset.
God lørdag.
Jeg har længe gerne ville prøve vanillefudge. Det ser rigtig lækkert ud. Måske i dag er dagen.
Herhjemme er MGP noget drengen glæder sig til, men i virkeligheden bliver det kun set med ½ øje
Forleden dag havde jeg lavet Snickers fudge, og da min datter smagte det, ville hun straks have det “på menuen” til MGP. ” så skal vi spise det der… du ved godt, der hvor hende damen siger: Nu er det tid til MGP” ;-)
Så jeg ved godt, hvad jeg skal have lavet ;-)
Tak for de gode ideer, de falder på et tørt sted.
Jeg vil SÅ gerne finde alternativer til slik, når mine børn gerne vil hygge med noget guf.
Jeg er dog ikke en ørn til de sukkerfrie lækkerier, så jeg vil spørge, hvor meget kokos-sukker, vand & mandler, der skal bruges til de brændte mandler. =g ca. hvor længe skal man give dem, eller måske, hvordan ser man at de har fået nok?
Der er en bedre vejledning her: https://www.madbanditten.dk/braendte-mandler-med-kokossukker-og-en-snak-om-fremtiden/