Sukkerfrit børneguf til MGP-aften


I aften er der børne-MGP, og for mine børn er det en stor aften! Vega har en veninde til at overnatte, som også var her sidste år, og vi skal hygge med stemmesedler og MGP-guf. Med det mener jeg sandsynligvist, at ungerne ser MGP med stor ildhu, Søren arbejder fra sofaen, og jeg ser MGP med et halvt øje, imens jeg pinner pins på Pinterest. Fuldt familienærvær!

Hvis nu jeg havde været rigtigt tjekket, havde jeg lavet alt vores MGP-guf allerede, så jeg kunne fremvise det stolt her i dag, og I kunne nå at lave det til i aften. Så tjekket er jeg ikke. I stedet har jeg brugt de sidste to dage på at drikke for mange bobler med gode mennesker og have det sjovt ude i det virkelige liv. Det kan godt anbefales! Der er jo så mange ting, man kan finde på at fejre!

Men tilbage til MGP-guffet. Eftersom jeg ikke har lavet aftenens godter endnu, får I her lidt idéer fra arkivet.

Sundt børneguf uden sukker

Et lille udvalg:

Chokoladeovertrukne banana bites med kokos – eller choko-peanutbutter banan-is bidder

Brændte mandler med kokossukker

Vaniljefudge

Banan-ispinde

Spontane snickers-bites

Sprøde frugtchips

Du kan også browse igennem alle de andre idéer for LÆKKERIER her på bloggen.

I morgen kan jeg måske vise jer, hvad vi fik i år, men ellers kan du følge med på Instagram, hvor den slags lækkerier sikkert bliver flashet senere. Eller I kan fortælle mig, hvad I skal have?! Så kan jeg nå at få lidt idéer.  Det ville være toppen! Tak <3

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

12 kommentarer til “Sukkerfrit børneguf til MGP-aften”

 1. Lækkerierne ser bare super lækre ud – også den voksne får lyst til MGP!
  Jeg har altid snickersfudge stående i køleskabet til behov:0)

  MEN det er nu restaurantdelen i oplægget der fanger: Mit motto er ro og nærvær, så jeg kan lave det, jeg brænder for og holde til det(jeg har sagt mit job op efter diverse tildragelser og knokler for at blive selvstændig og leve af det!!) Og det kræver god, naturlig mad, fedt og rolig nattesøvn☺️= LCHF.
  Det er så fedt, at verden er fuld af modreaktioner på ‘sådan er det bare’ måden at leve på og det er Stedsans da vist en klokkeklart bud på!
  Kh Karin

  PS: Jeg er i Kbh på min 40 års fødselsdag, har du et bud på et mere lchf venligt sted, hvor jeg ikke behøver ændre i menuen, for at få det til at passe? Hvis det findes!!!

  Svar
 2. Hej Jane

  Tror du at jeg kan bruge kokos sukker istedet for sukrin melis ?
  Er udgået for sukrin og helsekosten har lukket ;o)

  Svar
  • Hvis du googler kokospalmesukker og kokosblomstsukker, står der at begge udvindes ved at tappe blomstersaft fra kokospalmetræet, koge den ind, afkøle den til den er fast, hvorefter den granuleres. Ja, så det tyder på, at det er samme produkt, men at forhandlerne kalder det lidt forskelligt.

   Svar
 3. Tak for en række guf-ideer. De små banan bits m/chokolade skal prøves inden længe. Her er der også overnattende mgp-piger, men de har bestilt jordbærtrifli fra din nye bog, som er mega favorit her i huset.
  God lørdag.

  Svar
 4. Jeg har længe gerne ville prøve vanillefudge. Det ser rigtig lækkert ud. Måske i dag er dagen.
  Herhjemme er MGP noget drengen glæder sig til, men i virkeligheden bliver det kun set med ½ øje

  Svar
 5. Forleden dag havde jeg lavet Snickers fudge, og da min datter smagte det, ville hun straks have det “på menuen” til MGP. ” så skal vi spise det der… du ved godt, der hvor hende damen siger: Nu er det tid til MGP” ;-)
  Så jeg ved godt, hvad jeg skal have lavet ;-)

  Svar
 6. Tak for de gode ideer, de falder på et tørt sted.
  Jeg vil SÅ gerne finde alternativer til slik, når mine børn gerne vil hygge med noget guf.
  Jeg er dog ikke en ørn til de sukkerfrie lækkerier, så jeg vil spørge, hvor meget kokos-sukker, vand & mandler, der skal bruges til de brændte mandler. =g ca. hvor længe skal man give dem, eller måske, hvordan ser man at de har fået nok?

  Svar