Sukkerfri chokolade med mandelsmør


I fredags lavede jeg sukkerfri chokolade. Ja, chokoladelækkerier helt uden sukker eller sødning. Mandelsmørret tilførte en anelse sød smag i opskriften her, og det var egentlig fint nok for mig.

Men helt sukkerfri chokolade eller sødningsfrie lækkerier er ikke for alle, det ved jeg godt, og jeg er nogle gange lidt tilbageholdende med, om jeg skal dele opskrifterne på de helt sukkerfrie lækkerier her på bloggen.

Sukkerfri chokolade – tilsæt sødning hvis du vil

De smager jo altså virkelig langt fra sødet chokolade, og hvis det er det, man forventer sig, bliver man skuffet. Der er derfor risiko for, at der vil være nogen, som kommer forbi, prøver opskriften og tænker: føj, hvor en omgang for derefter aldrig at ville lave nogle af mine opskrifter igen. Og det kan vi jo ikke have!! Så jeg har skrevet valgfri sødning ind i opskriften herunder.

Sukkerfri chokolade med mandelsmør - en uimodståelig lille chokoladegodbid helt uden sukker. Find opskriften her: Madbanditten.dk

Sukkerfri chokolade med mandelsmør

Føj til favoritter Udskriv Pin
20 stk
|
15 minutter

Ingredienser

Hvis du vil søde dem:

Sådan gør du

 • Smelt kokosolie, kakaosmør og kakaopulver sammen i en lille kasserolle. Rør det godt sammen. Tilsæt sødning, hvis du har valgt at bruge det og et lille nip salt.
 • Hæld kakaomassen i små konfektforme, som du kun fylder halvvejs op. Sæt dem i fryseren og lad dem stivne helt.
 • Læg et lille lag mandelsmør ovenpå den stivnede chokolademasse og drys med lidt kakaonibs. Sæt tilbage i fryseren og lad dem fryse godt sammen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Sukkerfri chokolade – også for ungerne?

Vega havde en veninde på besøg, og de ville gerne smage, da de så mig tage billeder af dem. Jeg forklarede dem, at chokoladerne her ikke var søde, og at de sikkert ikke ville kunne lide dem, men til min store overraskelse kunne de begge lide dem.

Jeg skal simpelthen lære at lade være med at være så forudindtaget med, hvad jeg forestiller mig, de kan lide eller ikke lide. Rap over nallerne til mig dér!

Vega sagde endda, at det var de bedste hjemmelavede chokolader, jeg havde lavet og spurgte, om hun måtte få dem til fredagshyggen. Øøøhm… okay! Man kan heller aldrig have noget for sig selv, altså! ;-)

Vil du gerne spise mindre sukker?

Sidder du lige nu med en følelse af, at sukkerindtaget har taget lidt overhånd, så overvej om en periode på Keto ikke er vejen frem. Se hvad jeg tilbyder af hjælp her.

Sukkerfri chokolade med mandelsmør - en uimodståelig lille chokoladegodbid helt uden sukker. Find opskriften her: Madbanditten.dk

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Sukkerfri chokolade med mandelsmør”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg synes, at der er superfint, at du deler de her opskrifter!
  Så kan alle jo selv arbejde videre på dem og søde, som de kan lide det.

  Svar
 2. Nu har jeg lavet dem , puttet i fryser og vil komme mandelsmør på. Den er købt og så hård at man ikke kan lægge et lille lag over , det er klumper. Hmm , What to do?

  Svar
 3. Vær sød at blive ved med at komme med opskrifter helt uden sukker eller søgning. Det er en meget stor inspiration når man er diabetiker der ikke er så meget for sødningsmidlerne.
  Tak for at du er så stor en inspiration ?

  Svar
 4. Er afprøvet ?? og de smager bare såå godt…men jeg er nu heller ikke til det helt søde. Jeg kan dog ikke så godt med det der kakaonibs, men tænkte man kunne bruge det der frystørret frugt man kan købe…?
  Har dog ikke prøvet det…
  Ellers vil jeg lige tilføje at jeg har de lækre chokolader HELT FOR MIG SELV…haha..absolut ikke børnenes farvoritter…??
  Tak for dejlig opskrift ..for sådan en som mig..der gerne vil have lækkert uden alt det sukker erstatning.
  Knus

  Svar