Stroganoff med kylling


Denne opskrift på stroganoff med kylling er jo en variant af den populære Boeuf Stroganoff men hvor kødet er byttet til kylling. Det giver en lidt lettere ret, som også er hurtigere at lave, fordi kødet ikke skal simres mørt på samme måde som i den originale ret. Og så giver det bare en superlækker gryderet med kylling, som man kan bruge både i hverdagen og i weekenden.

Stroganoff med kylling - opskrift på kylling stroganoff

Stroganoff med kylling

Føj til favoritter Udskriv Pin
Den kendte klassiker – her i en lynversion med kylling.
4
|
30 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær kyllingen i strimler.
  • Skær svampene i kvarte.
  • Smelt smørret i en gryde og sauter løg og hvidløg, til de er klare i farven. De skal ikke tage farve.
  • Tilsæt kyllingen og lad den brune af.
  • Tilsæt krydderier og lad det svitse med et øjeblik.
  • Tilsæt svampene og lad dem falde en anelse sammen.
  • Hæld fond og fløde på og lad det koge op.
  • Lad retten simre i ca. 5-10 minutter.
  • Smag til med sennep og krydderier og juster evt. med en anelse sødning.
  • Rør cremefraiche i og lad det simre med i 2 minutter.
  • Server med hakket persille og fx dampet broccoli eller squashspaghetti.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Stroganoff med kylling – altid et hit!

Herhjemme er gryderetter jo altid i høj kurs og alt med sovs er populært. Og det er faktisk lidt pudsigt, for jeg er ikke selv den store sovseperson. Eller måske er det pudsige i virkeligheden, at jeg ikke er det, slår det mig lige.

Men mine unger har altid elsket de sammenkogte retter og de elsker stort set alle sovse og spiser gerne sovs med ske og ville også slikke tallerkenen, hvis de fik lov. Denne opskrift på stroganoff med kylling var ingen undtagelse.

Find også opskriften i De bedste fra Madbanditten (s. 117) sammen med alle mine andre favorit-opskrifter.

Stroganoff på 30 minutter

Den originale opskrift på Boeuf stroganoff fortjener også at blive fremhævet her, for det er en af efterårets allerbedste retter. Men det er bare ikke altid, man lige har tid til simremad, så derfor kan du på travle dage i stedet lave denne opskrift på stroganoff med kylling. Den kræver ikke simren på samme måde og er derfor langt hurtigere lavet.

Perfekt til travle hverdagsaftener.

Stroganoff med kylling - opskrift på kylling stroganoff

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

12 kommentarer til “Stroganoff med kylling”

  1. Når der bliver snakket om fløde i opskrifter er det så piskefløde eller madlavningsfløde?🤷‍♀️

    Svar
    • Godt spørgsmål. Jeg ville godt turde fryse den. Det kan være den bliver en anelse grynet men jeg synes, at jeg tidligere har frosset saucer med cremefraiche hvor jeg faktisk ikke har syntes, det var det store problem.

      Svar
  2. Uha, det lyder da som en ret jeg skal afprøve i dag :-)
    Jeg skal alligevel en tur forbi Irma på vej hjem så jeg må hellere udvide indkøbssedlen med et par ekstra punkter.
    Er der i øvrigt en grund til, at du bruger 18% creme fraiche og ikke 38%?
    Skille sovsen hvis man bruger 38%?

    Svar