Endelig! Se min nye bog!


Uj, sommerfugle i maven her! Endelig kan jeg vise jer, hvad jeg har arbejdet på det sidste år.

Det har jo ikke ligefrem været en hemmelighed, at jeg har arbejdet på en ny bog, men jeg er gået lidt stille med emnet. Men nu er forside og det hele endelig på plads.

I min kæmpe begejstring for at dele denne nyhed, sendte jeg her til morgen et nyhedsbrev ud med nyheden. Kort efter blev min mail bestormet med lykønskninger og meldinger om at linket til forudbestilling ikke virker. Typisk, ikke? Men tak for begge dele ;-)

Jeg ved ikke lige, hvad jeg skal gøre, for linket virker fint her. Måske er der noget i selve mailen, der driller. Jeg ved det ikke.

Men uanset – jeg har skrevet uddybende om, hvad bogen indeholder så hop over og læs det med det samme.

Læs mere her:

KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt

Der er samme link til forudbestilling, hvis du allerede ved, at du vil eje bogen. Det virker fint her.

Om det virker hos jer… ja, who knows? Men altså bogen udkommer først til december, så vi har jo masser af tid til at få den bestilt :)

KETO bog - KETO -Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Endelig! Se min nye bog!”

 1. Hej Jane, Iflg. Saxo.com udkommer bogen første den 27. december 2018. Mon du kan få den ud før jul. Det ville være en rigtig god julegaveidé. Jeg ville selv ønske mig den.
  Venlig hilsen

  Svar
  • Nej desværre. Vi har diskuteret det, Forlaget og jeg, men det er en januarbog og grunden til at den udkommer i slutningen af december er at den skal være klar til januar. Skulle den være klar til julehandlen skulle den ud tidligt i december og det kan vi ikke nå.
   Så gavekort til jul eller januargave er mit forslag❤️

   Svar
 2. Stort tillykke – det er bare en særlig følelse, når man får den første bog hjem. Glæder mig til at den er i boghandelen. den. Held og lykke med den. Venlig hilsen

  Svar
 3. Hej Jane

  Tillykke med bogen – glæder mig til at købe den.

  Da jeg også har dine andre bøger, har jeg et forslag – hvis bøgerne kunne deles i 2, men solgt som en, ku man sætte teori-delen i bogreolen og kogebogs-delen i køkkenet… DET ku være super lækkert… ?

  Hilsen Sus

  Svar
  • Sikke en fin idé! Det tror jeg aldrig jeg kunne få mit forlag med på, men hvor lyder det dejlig praktisk. Så slipper man også for at bogen, man gerne vil læse i sofen, bliver helt fedtet ind i køkkenet :)

   Svar