Endelig! Se min nye bog!


Uj, sommerfugle i maven her! Endelig kan jeg vise jer, hvad jeg har arbejdet på det sidste år.

Det har jo ikke ligefrem været en hemmelighed, at jeg har arbejdet på en ny bog, men jeg er gået lidt stille med emnet. Men nu er forside og det hele endelig på plads.

I min kæmpe begejstring for at dele denne nyhed, sendte jeg her til morgen et nyhedsbrev ud med nyheden. Kort efter blev min mail bestormet med lykønskninger og meldinger om at linket til forudbestilling ikke virker. Typisk, ikke? Men tak for begge dele ;-)

Jeg ved ikke lige, hvad jeg skal gøre, for linket virker fint her. Måske er der noget i selve mailen, der driller. Jeg ved det ikke.

Men uanset – jeg har skrevet uddybende om, hvad bogen indeholder så hop over og læs det med det samme.

Læs mere her:

KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt

Der er samme link til forudbestilling, hvis du allerede ved, at du vil eje bogen. Det virker fint her.

Om det virker hos jer… ja, who knows? Men altså bogen udkommer først til december, så vi har jo masser af tid til at få den bestilt :)

KETO bog - KETO -Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt

Bliv PLUS-medlem og få fire lækre decembergaver🎁

MadbandittenPLUS giver dig adgang til energiberegninger på alle mine opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, færdige madplaner, adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner med indkøbsliste, du kan lytte til min podcast og vi fjerner alle reklamer fra siden.

Men melder du dig ind inden jul, får du, OVENI alt dette, også disse fire gaver:
 • e-bog med julens salater
 • e-bog med komplet nytårsmenu inkl. detaljeret tidsplan og indkøbsliste
 • julespecial-podcast med strategier til at komme godt igennem december
 • podcast om fastholdelse og motivation

Gaverne får du med det samme efter tilmelding.

Læs mere om PLUS her >>

– og du får endda de første 7 dage gratis (gælder kun nye medlemmer)

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Endelig! Se min nye bog!”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane, Iflg. Saxo.com udkommer bogen første den 27. december 2018. Mon du kan få den ud før jul. Det ville være en rigtig god julegaveidé. Jeg ville selv ønske mig den.
  Venlig hilsen

  Svar
  • Nej desværre. Vi har diskuteret det, Forlaget og jeg, men det er en januarbog og grunden til at den udkommer i slutningen af december er at den skal være klar til januar. Skulle den være klar til julehandlen skulle den ud tidligt i december og det kan vi ikke nå.
   Så gavekort til jul eller januargave er mit forslag❤️

   Svar
 2. Stort tillykke – det er bare en særlig følelse, når man får den første bog hjem. Glæder mig til at den er i boghandelen. den. Held og lykke med den. Venlig hilsen

  Svar
 3. Hej Jane

  Tillykke med bogen – glæder mig til at købe den.

  Da jeg også har dine andre bøger, har jeg et forslag – hvis bøgerne kunne deles i 2, men solgt som en, ku man sætte teori-delen i bogreolen og kogebogs-delen i køkkenet… DET ku være super lækkert… ?

  Hilsen Sus

  Svar
  • Sikke en fin idé! Det tror jeg aldrig jeg kunne få mit forlag med på, men hvor lyder det dejlig praktisk. Så slipper man også for at bogen, man gerne vil læse i sofen, bliver helt fedtet ind i køkkenet :)

   Svar