Stjerneskud – luksus Keto-frokost


Et lækkert hjemmelavet stjerneskud med rødspætte, laks og rejer – på Keto-måden selvfølgelig – er jo en helt utrolig luksusagtig frokost. Den gode smag sidder i det lækre fyld – ikke i det brød, der ligger under. Og sådan er det i virkeligheden nemt at ketoficere klassiske serveringer – også helt uden at skulle bage skøre brød uden mel. Det gælder også ved denne opskrift på lukus stjerneskud.

Stjerneskud - opskrift på stjerneskud på den sunde måde - Keto opskrift

Stjerneskud – luksus Keto-frokost

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

dressing

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 200 grader
 • Rul rødspætterne sammen med skindsiden indad, og læg dem i et ovnfast fad. Hæld hvidvinen i fadet og kom stanniol over.
 • Damp rødspætterne i ca. 8 minutter til de er tilberedte.
 • Knæk enderne af de grønne asparges og overhæld dem med kogende vand. Lad dem ligge lidt og dræn herefter vandet fra.
 • Anret salaten på to tallerkner og pynt med de forskellige typer fisk og asparges. Top med rognen til sidst.
 • Pynt med frisk dild.
 • Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og server til, sammen med lidt ekstra citron.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Luksus stjerneskud på Keto måden

Der er hverken brød eller paneret fisk i min opskrift på stjerneskud og på den måde bliver det helt uden videre anstrengelse et super kulhydratfattigt måltid og derved keto-venlig. Og prikken over i´et er så den hjemmerørte Thousand Island-inspirerede dressing. Lækkert, ikke?

Rødspættefileterne er hvidvinsdampet i ovnen og det er super nemt at have med at gøre og kræver næsten ingen tid. Resten af retten giver jo lidt sig selv.

Spørgsmålet er egentlig bare, hvem du skal nyde denne lækre frokost sammen med?

Stjerneskud - opskrift på stjerneskud på den sunde måde - Keto opskrift

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

12 kommentarer til “Stjerneskud – luksus Keto-frokost”

 1. Hej Jane

  Lækker opskrift! Jeg vil gerne begynde at spise mere fisk på min keto-diæt, og jeg kan se, at der i Danmark primært opdrættes ørreder økologisk i dambrug. Men – har du nogen opskrifter med ørreder? Syntes ikke lige jeg kunne finde nogen :-) Eller kan du nævne en opskrift eller to, hvor man lige så godt kunne have brugt ørred?

  Jeg vil især gerne lave fisken, hvor den er bagt i ovnen sammen md en “sovs”, eller hvor den er lavet som mousse/salat. Men også alle mulige andre måder, hvor man bruger ørreden på. Kan du hjælpe?

  Kh Mai

  Svar
  • Hej Mai
   Nej det er da lidt spøjst, at jeg ikke har det. Måske bare fordi ørred er lidt sværere tilgængeligt. Umiddelbart vil jeg dog tro, at du kan bruge ørred som erstatning for laks i de fleste opskrifter.

   Men altså opskrifter med ørred sættes straks på min liste, for det skal jeg da selvfølgelig have❤️

   Svar
 2. 5 stars
  Lavede dette lækre skud igår, men havde skiftet rødspætten ud med en flot pandestegt mørksej, da det var det den flotteste fisk jeg kunne skaffe . Opskriften er godkendt….. også af manden ;-)

  Svar
 3. Jeg kunne så godt tænke mig en stegt fisk under stjerneskuddet. Jeg har aldrig været helt vild med den kogte/dampede. Hvad kan jeg vende fiskefilet i, således den kan steges?
  Kh Bettina

  Svar
 4. Jeg bruger et halvt ristet “lyst toastbrød” fra Madbanditten under mit stjerneskud, når der er plads i kulhydratregnskabet til det, lækkert?

  Svar