Lynstegte chilirejer eller stir fry med chilirejer er en superlækker opskrift på nem og hverdagsvenlig mad med få kulhydrater. Retten har stadig en masse smag med både hvidløg, ingefær og så selvfølgelig chili.
Ingredienser
- 400 g store rejer fx tigerrejer
- 2 spsk kokosolie uden smag
- 2 fed hvidløg revet
- 1 spsk frisk ingefær revet
- 200 g broccoli
- 200 g squash
- 2 spsk sesamolie
- 2 spsk chilisauce fx Sambal Oelek
- 2 spsk sojasauce eller glutenfri tamari
- Sesamfrø
Sådan gør du
- Dup rejerne tørre.
- Varm kokosolie op på en pande og kom ingefær, hvidløg og rejer på.
- Skær broccoli i mindre buketter.
- Skær squash i mundrette stykker.
- Lad rejerne tage lidt farve og tilsæt de resterende ingredienser.
- Lad hele herligheden stege i et par minutter, og smag til.
- Drys med sesamfrø ved servering.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Lynstegte chilirejer med hvidløg og ingefær
Chilirejer er altid et hit herhjemme og her har de fået selskab af lidt grønt til alt-i-en-pande. Så nemt jo.
Opskrifter med rejer som denne bliver nemt lidt magre i det. I hvert fald ift. mængden af fedtstof jeg normalt bruger i mine opskrifter for at sikre mæthed. I opskriften her kompenserer jeg for det ved at skrue op for proteindelen og på den måde er det faktisk en meget velegnet ret for dem, der gerne vil ned i vægt med Keto.
0 kommentarer til “Lynstegte chilirejer med grøntsager”