Stenbiderrogn på vaffelblinis


Stenbiderrogn på blinis er en superlækker frokost eller en elegant forret til gæster. Her er blinis erstattet af en Low Carb vaffel og stenbiderrognen serveret med masser af fed cremefraiche og finthakket rødløg. Det bliver ikke meget bedre.

Stenbiderrogn

Stenbiderrogn på vafler med fed cremefraiche og rødløg

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rør stenbiderrognen med salt og lad det gerne trække i et par timer.
  • Fordel en god klat cremefraiche og stenbiderrogn på hver vaffel og pynt med finthakkede rødløg, karse og evt. citron.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Det kan jeg ikke lide, siger du måske. Kan du så komme i gang med at ændre den mening, siger jeg! Eller også kan du spise de gode ostevafler med en god røget laks og så den samme cremefraiche og rødløg. Så langt vil jeg gerne strække mig.

Altså det her er jo ikke så meget en opskrift, som det bare er en hyggelig idé. Og jeg går lige nu og samler gode idéer sammen.

Vaffelblinis er super under stenbiderrogn

Vafler fungerer glimrende som erstatning for de traditionelle blinis og samtidig er det en super Low Carb løsning til dig, der spiser glutenfrit, Low Carb eller Keto.

Hvis du vil prøve en helt anderledes måde at spise stenbiderrogn, kan du prøve den lækre avokado-tatar med stenbiderogn. Jeg siger dig, den er lækker også!

Stenbiderrogn på vafler med fed cremefraiche og rødløg. Et nemt og lækkert glutenfrit alternativ til blinis.
Stenbiderrogn på vafler med fed cremefraiche og rødløg. Et nemt og lækkert glutenfrit alternativ til blinis.

Vil du hellere have blinis end vafler, så se min opskrift på low carb blinis her: Low carb blinis

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Stenbiderrogn på vaffelblinis”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hvor er jeg dog vild med dit indlæg!
    Stenbidderrognen er også for mig tegnet på forårets komme, og jeg har lige som dig fødselsdag heromkring, så det er altid noget som er på menuen den dag.

    Et lille tip er hvis du får helt frisk stenbidderrogn som IKKE er saltet kan de fryses og smager lige så skønt og frisk når du tager dem op igen! Det gør at stenbidderrognsæsonen kan blive liiiiidt længere (de har med at forsvinde overraskende hurtigt fra fryseren alligevel)

    Kh. Anne

    Svar
  2. Jeg er helt enig – elsker stenbiderrogn (selv om jeg plejer at købe dem på glas). Min favoritmad her: et stykke brød (som jo så godt kunne være et LCHF-brød af en slags), smør, et par skiver torskerogn, godt med mayonnaise, stenbiderrogn, citronsaft, løgringe/hakket løg og så en rå æggeblomme lagt i løgringen. Gerne ledsaget af en god øl og “en lille skarp”.

    Svar