Stegte pølser med blomkålsmos


Stegte pølser med blomkålsmos er toplækker aftensmad. Lidt som den engelske Bangers & Mash, ikke? Altså borset fra at her ikke er nogen  gravy og at kartoffelmosen er byttet til blomkålsmos. Okay, så måske alligevel ikke helt det samme. Eller vi kan kalde det keto-style.

Stegte pølser med blomkålsmos - Bangers & mash Keto style

Stegte pølser med blomkålsmos

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
30 minutter

Ingredienser

  • 500 g gode pølser med højt kødindhold af god kvalitet

Blomkålsmos

Sådan gør du

  • Skær blomkålen i mindre stykker og kog den, til den er mør. Tilsæt evt. lidt grøntsagsbouillon til vandet for ekstra smag.
  • Hæld alt væsken fra og mos eller blend med smeltet smør, parmesan og krydderier.
  • Hak persillen og vend den i mosen. Smag til med salt og peber.
  • Steg pølserne på panden eller grillen. Svits evt. lige flower sprouts i smør i et par minutter på en varm pande og server dem til.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Stegte pølser med blomkålsmos – ren comfort food

Hånden på hjertet, pølser er ikke det, jeg spiser mest af. Jeg kan godt lide en god grillet pølse, men tit vil jeg hellere spise noget andet. Pølser involverer også ofte et slags kompromis, medmindre man køber dem hos rigtigmad.dk

Jeg siger dig, det er ærlige pølser. Spækfyldt med kød og uden så meget andet.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber pølser?

Mange spørger mig, hvad man egentlig skal kigge efter, når man køber pølser.

Jeg kigger primært på kødprocenten, som jeg  gerne vil have er høj. +80% synes jeg er rimeligt at sigte efter.

Så kigger jeg på kulhydratmængden, som jeg gerne vil have under 5 g pr. 100 g og så skeler jeg også lidt til ingredienserne.

Ofte hænger ingredienser og kulhydrater sammen. Jo flere kulhydrater, jo længere ingrediensliste. Og omvendt.

Og så foretrækker jeg mine pølser økologiske. Det er et personligt valg.

Stegte pølser med blomkålsmos – bangers and mash

Her er pølserne stegt og serveret med blomkålsmos smagt til med parmesan og nogle nye flower sprouts, som åbenbart er en krydsning mellen blomkål og rosenkål. Jeg fandt dem hos nemlig, men jeg har også set dem i andre større supermarkeder

Sguda alligevel en meget dejlig aftensmad.

Stegte pølser med blomkålsmos - Bangers & mash Keto style

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Stegte pølser med blomkålsmos”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. En god idé til en hurtig aftensmad. Jeg synes bare tit at blomkålsmosen bliver “vandet” – har du et fif til at undgå det ?

    Svar
    • Næh, det synes jeg ikke min gør. Mindre væske lyder som oplagt. Jeg har tit brugt flødeost. Det giver en skøn konsistens.

      Svar
  2. Nej en fed ide, og så lige som vi har en ordenlig portion blomkålsmos tilbage fra aftenens brændende kærlighed (nams ret). Rigtigmad`s andepølser er noget af det lækreste og ligger lige i fryseren. Tak for imorgen aftensmad glæder mig allerede.

    Svar