Stegt fennikel med ristet sesam


Forleden spiste jeg hjemme hos min søster, og hun serverede stegt fennikel for mig, og det var bare så lækkert, at jeg har spist det næsten dagligt siden. Vi er i forvejen storforbrugere af fennikel (eller lakridsgrøntsag, som ungerne kalder den) herhjemme, men vi plejer mest at spise den rå, enten som den er, eller i salater.

Men det er jo synd, når den også smager så lækkert varm!

Opskriften her er jo knap nok en opskrift, idet det bare er stegt fennikel, altså stegt på panden og drysset med ristet sesam. Der er derfor rig mulighed for selv at peppe den op med yndlingskrydderiet.

Skulle det hænde, at du har rester, smager de til gengæld virkelig dejligt koldt også.

Stegt fennikel med ristet sesam - nok ser det blegt og kedeligt ud, men smagen er i top! Genialt hverdagstilbehør. Passer til stort set alt! Opskrift her: Madbanditten.dk

Stegt fennikel med ristet sesam

Føj til favoritter Print Pin
4
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær de to fennikel i tynde strimler.
  • Opvarm kokosolie på panden og steg fennikelstrimlerne heri ved høj varme, til fenniklen tager lidt farve i kanterne. Det tager lidt tid, så hav tålmodighed her.
  • Drys med ristet sesam på toppen inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Stegt fennikel med ristet sesam - nok ser det blegt og kedeligt ud, men smagen er i top! Genialt hverdagstilbehør. Passer til stort set alt! Opskrift her: Madbanditten.dk
Stegt fennikel med ristet sesam - nok ser det blegt og kedeligt ud, men smagen er i top! Genialt hverdagstilbehør. Passer til stort set alt! Opskrift her: Madbanditten.dk

Bliv GULD-medlem til bronzepris

Til august introducerer vi nye priser på MadbandittenPLUS. Er du tilmeldt inden, får du automatisk GULD-medlemskab til bronzepris.

Læs mere her

Proteinmanifestet kan forudbestilles nu

Proteinmanifestet giver en længe ventet stemme til de animalske proteinkilder og forklarer ud fra biologi og sund fornuft, hvorfor de er et bedre valg end planteprotein.

Når du forudbestiller den, får du den leveret i postkassen på udgivelsesdagen og du hjælper samtidig med at boghandlerne ser, at her er en bog, de skal være opmærksomme på🙏

Læs og forudbestil her:

Proteinmanifestet

Proteinmanifestet

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Stegt fennikel med ristet sesam”