Steaksandwich (LCHF)


En god vaskeægte mandefrokost. Som altså også går til damer. Særligt damer, der lige har trænet og derfor har brug for godt med protein til genopbygningen.

En rest kød fra oksecuvetten fra aftensmaden i går lagt ovenpå en oopsie bagt med ost og en smule glutenfrit havremel (ca. 15 g. til en hel portion, bare for konsistensens skyld), godt med bearnaisemayo og lidt grønt.

Ellers byder søndagen på afslapning og regnvejr. Manden skal støvsuge, og jeg skal kæmme hår på frk. guldlok og Emil fra Lønneberg. Suk. Men når alt det er overstået, laver vi biograf i stuen og lejer en god børnefilm, som alle gider os se. Og så hygger vi os i sofaen med popcorn og is – sidstnævnte kommer der et helt særskilt indlæg om, for det bliver godt!


Oopsien gemmer sig altså under bjerget af kød, selvom det er svært at se.

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Steaksandwich (LCHF)”

Skriv en kommentar