Steaksandwich (LCHF)


En god vaskeægte mandefrokost. Som altså også går til damer. Særligt damer, der lige har trænet og derfor har brug for godt med protein til genopbygningen.

En rest kød fra oksecuvetten fra aftensmaden i går lagt ovenpå en oopsie bagt med ost og en smule glutenfrit havremel (ca. 15 g. til en hel portion, bare for konsistensens skyld), godt med bearnaisemayo og lidt grønt.

Ellers byder søndagen på afslapning og regnvejr. Manden skal støvsuge, og jeg skal kæmme hår på frk. guldlok og Emil fra Lønneberg. Suk. Men når alt det er overstået, laver vi biograf i stuen og lejer en god børnefilm, som alle gider os se. Og så hygger vi os i sofaen med popcorn og is – sidstnævnte kommer der et helt særskilt indlæg om, for det bliver godt!


Oopsien gemmer sig altså under bjerget af kød, selvom det er svært at se.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Steaksandwich (LCHF)”

Skriv en kommentar