Nogle gange er det bare det enkle, der smager bedst. Som fx her: Squashpasta med kylling og rå tomatsovs = grøntsager med grøntsager på i selskab med kylling, urter og græskarkerner. Så lækkert og frisk og den type måltid, der giver en en følelse af at have gjort noget dejligt for sig selv.

Squashpasta med kylling og rå tomatsovs
Føj til favoritter Udskriv PinIngredienser
- 1 squash
- 250 g cherrytomater mine var både gule og røde – deraf den lyse farve
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 1,5 spsk olivenolie
- 1-2 tsk æblecidereddike eller citronsaft
- salt og friskkværnet peber
- 100 g kyllingebryst tilberedt og skåret i små tern
- 1 spsk græskarkerner hakkede valnødder ville også være lækkert
Sådan gør du
- Riv squash i tynde spiraler med enten julienneskæreren, din spiralizer eller en gulerodsskræller.
- Hæld dem i en skål og bland dem sammen med kyllingsstykkerne
- Blend tomater med basilikum, olivenolie, æblecidereddike, salt og peber.
- Hæld sovsen over og drys med græskarkerner.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Jeg lavede frokosten her til mig selv, inden vi tog til Frankrig, og jeg skulle tømme køleskabet for ting, der ikke kunne holde sig, til vi kom hjem igen.
Vi kom hjem i nat, og selvom ungerne sov i flyet hjem, var de også lidt klatøjede her til morgen. Men i deres alder er vennerne så vigtige, at det er fedt at komme i skole til dem, og så er al træthed glemt. Vi andre derimod… Zzzzzz…
Herhjemme starter arbejdsugen også igen. Den er lidt kort for mit vedkommende, for jeg skal et par dage til Aarhus i slutningen af ugen. Og selvom jeg jo kan arbejde overalt, er der altid noget særligt ved at tage et par dage hjemmefra og arbejde der.
Kan squashspiralerne holde til at blive dampet eller falder de fra hinanden? Jeg tænker om retten kan serveres som varm ret ☺
De kan sagtens dampes!
Mums og wohoooo du er tilbage. Elsker din inspiration.