Squashghetti med bacon og basilikum er en supernem og velsmagende frokost. I mit tilfælde lavet en dag mit køleskab var så godt som tomt. Men altså bacon har jeg altid og her spiste jeg en hel pakke. Ja, endda helt uden at skamme mig – haha.
I grøntsagsskuffen lå en halvtræt squash og nu var jeg halvt i mål med at få et dejligt måltid. Bacon kan redde mange ting.
Jeg elsker hvor nemt og ukompliceret det kan være at spise på den her måde.
Ingredienser
- 100 g bacon
- 1 squash
- smagsneutral kokosolie til stegning
- 1 frisk basilikum
- 50 g cherrytomater
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skær eller klip baconskiverne i mindre stykker. Lav squashstrimler af squashen. Jeg brugte julienneskæreren, som jeg synes laver geniale strimler.
- Hak basilikum groft og skær cherrytomater halve.
- Opvarm kokosolie på en stegepande og steg bacon sprødt herpå.
- Helt til sidst vender du squashstrimlerne rundt på panden, så stegefedtet og baconen fordeler sig godt rundt. Vend også tomaterne heri. Tag hele herligheden af panden og hæld det over på en tallerken.
- Drys med grofthakket basilikum og salt og peber.
Noter
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Den her lette og lækre frokost er blevet min hverdagsfrokost lige for tiden. Jeg kan varmt anbefale at klatte lidt af din hjemmelavet basilikumspesto på!! Nøj…
Bacon fra Hanegal er suverænt lækker. Bare ærgerligt at den koster 20 kr. for 90 gr. Men den smager så meget bedre!
Mmm. Jeg drømmer om den der frokost lige nu, drysset rundhåndet med pinjekerner.
Mums det ser lækkert ud – det kunne jeg godt spise. :) Tak for tippet.
Har lavet dine squashetti nogle gange, men familien er ikke hoppet på dem endnu…
Mvh Marie
Det skal nok komme, Marie! Mine unger spiser dem gerne nu. I starten kunne de bedre lide gulerodsspiralerne, men nu spiser de også de grønne :)
Jeg bruger en spiralizer, når jeg skal lave spaghetti af squash.
Når jeg så har kogt spaghetti til resten af familien, tager jeg vandet derfra og hælder over i skålen med min squash spaghetti og lader den stå et par minutter.
Når jeg så har hældt vandet fra i en si, trykker jeg væden ud af squash spaghettien, så tallerkenen ikke komme til at sejle i væde derfra, når kødsovsen hældes over.