Spontane tapas på TapasG


I fredags hentede farmor og farfar ungerne, fordi jeg havde et så sent møde, at jeg ikke kunne nå til Valby, inden børnehaven lukkede. Meningen var egentlig, at jeg bare ville tage hjem bagefter, men da mit møde var færdigt, var der høj sol, 13 grader og fredagsstemning over indre by, og det var simpelthen for forårsagtigt til at tage hjem og kukkelure. Så jeg fik fat i bedre halvdel, som straks var med på en slentretur i byen og en lille, let middag.

Jeg havde allermest lyst til at spise på 42RAW, men der var propfuldt. Jeg synes altså, de skal åbne en større restaurant!  Vi endte derfor med tapas og rødvin på TapasG på Grådbrødre Torv.

Jeg fik kødboller med manchego og serranoskinke i en mild tomatsalsa. De var udmærkede, og der var rigeligt af dem.

Men aftenens favorit var klart dadler i baconsvøb. HVORFOR er det, at jeg aldrig laver det herhjemme? Det er straks blevet sat på menuen til næstkommende dinnerparty. Som jo heldigvis allerede er lørdag.

Årh, det er altså godt! 

Herudover havde jeg bestilt scampi i hvidløg og fik serveret en kæmpe røvfuld tigerrejer.

Jeg havde ikke lige forudset at det var tigerrejer, og det var jævnt kedeligt. I det hele taget var maden ikke prangende. Lidt småkedelig og uden de store smagsnuancer. Men stedet var hyggeligt og betjeningen god. Og som en hurtig lille bid fredag efter arbejde, var det såmænd ok.

Tapaskonceptet er ellers lige noget for mig. Jeg elsker at sidde og smage på en masse forskellige ting. Min bedste tapasoplevelse herhjemme har helt klart været, da mine århusianske veninder tog mig med på CANblau. Hvis jeg boede i Århus, ville jeg spise der tit!

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Spontane tapas på TapasG”

Skriv en kommentar

 1. Savner også en spontan middag ude ind i mellem, men savner nu også storbyens udvalg af restauranter. Syntes godt nok det er lidt tamt her i Herning :-( . Boede i London i 10 år, og der var jo bare noget for enhver smag. Her er det pizza/pasta eller bøf……. Men Canblau skal helt sikkert prøves næste gang vi er i Århus:-)

  Svar
  • Jeg boede i Paris i 2 år, da jeg var ung (yngre), og der fik jeg for alvor smag for restaurantlivet. Efter jeg fik børn, er der droslet lidt ned på den front, men nu er de så store (6 år), at der igen er tid og frihed til at genopleve den del. Og det nyder jeg virkelig!

   Svar
  • Lad mig bare afsløre, at der heller ikke er meget spontanitet i mit liv. Derfor nyder jeg det også, når det endelig er…

   Svar
 2. Største problem med tapas i Danmark, er at der for dyre…

  Skulle du nogen sinde komme forbi det område der hedder Van Dyck i Salamanca i Spanien, så er det tapas STEDET. Ellers er San Sebastian også god for framragende tapas på den helt rigtige facon, hvor man beøsger 10-20 barer på en aften og bare får en stående tapas hvert sted.

  PS. Det sted i Århus, må jeg tjekke ud næste gang jeg kommer til de kanter

  Svar