Spis godt i Paris – opdateret guide til gode restauranter og spisesteder


Vores seneste tur til Paris bød virkelig på mange gode madoplevelser. Der var både de gode gamle kendinge, som jeg besøger hver gang jeg kommer til byen, og så var der også en stribe nye, hvoraf flere af dem kom på favoritlisten.

Jeg har derfor opdateret min guide med gode restauranter og spisesteder i Paris. Her finder du både klassisk fransk mad, eksperimenterende køkken, sunde (og instagram-venlige) caféer, fiskerestauranter og en enkelt vinbar.

Paris er jo en kæmpeby med tusindvis af spisesteder, og der er god idé i at være forberedt, så man sikrer sig de gode madoplevelser. Nogle af dem kræver bordreservation, andre kan man bare droppe ind på.

Men har du en parisertur i kalenderen, så tag denne guide med dig!

Se alle de gode steder i guiden her: GUIDE TIL GODE SPISESTEDER I PARIS

Madbandittens guide til Paris - gode restauranter, foodie-steder og vintageshopping --> Madbanditten.dk

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Spis godt i Paris – opdateret guide til gode restauranter og spisesteder”

Skriv en kommentar