Spis alt det, du vil – og tab dig!


Øj, endelig er løsningen her! Metoden, som vi har ventet på hele vores liv. Jeg hentyder selvfølgelig til metoden, hvorpå vi kan spise alt ,hvad vi lyster OG samtidig tabe os! Produktet til dette hedder XL-S – er det ikke smart at selv navnet signalerer, at du ved indtag af dette produkt kommer til at gå fra at være en str. XL til at være en str. S – og det sælges på apoteket og så må den jo være god nok.

 

Der er oven i købet taget højde for, at vi allesammen spiser forskelligt og har forskellige cravings. Således kan du, hvis du gerne vil fortsætte med at spise fede saucer til din steak, vælge produktet “fat binder”, som sikrer, at fedtet ikke optages! Vil du derimod gerne fortsat kunne hælde i dig af pasta og hvidt brød, så er det “carb blockeren” du skal have fat i. Den sikrer nemlig, at din krop ikke optager kulhydraterne. Altså,hvor smart er det lige? Så kan man vælte sig rundt i slik og hvide kulhydrater og stadig tabe sig!

 

Og hvis man har lidt svært ved at vælge, om man skal vælge enten fatbinderen eller carbblockeren, så kan man vælge begge to. Eller måske supplere med appetitsvækkeren, som angiveligt lægger en geleagtig klump i din mave, som giver sig ud for mæthed. Lyder sgu da for lækkert!

 

Og jeg gentager: Produktet kan købes på apoteket, og det er vel et slags kvalitetsstempel. Eller hvad?

 

 

 

PS: For god ordens skyld: Dette indlæg er sarkastisk. Jeg har aldrig prøvet produktet og kommer heller aldrig til det.

 

PPS: Jeg har stor sympati for dem, som ønsker at tabe sig. Uanset om det er meget eller lidt. Jeg ville bare ønske, at man ville stoppe med at stikke uskyldige mennesker blår i øjnene og få dem til at tro på, at vejen mod et slankere liv er brolagt med piller, der skal indtages før og efter måltiderne. Jeg synes det er at tage pis på folk.

 

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Spis alt det, du vil – og tab dig!”

Skriv en kommentar

 1. Problemet er jo bare desværre at alt for mange har den opfattelse af hvis det sælges hos apoteket eller Matas, at så er tingene i orden, gode, sunde osv.

  Hvilket kan få store konsekvenser for rigtig mange mennesker, se bare på at dem som hoppede på Alli pillen. Med det resultat at de hverken kunne holde på det ene eller det andet…

  Så sålænge at der er mennesker som tror på det er et kvalitetsstempel, vil fortsat flyde i en lind strøm ind på det danske marked.

  Svar
  • Helt enig, Jimmy. Det er sørgeligt. Hele slankemiddelindustrien gør mig faktisk lidt vred. Der malkes penge ud af folks ulykke…

   Svar
 2. Hvad så, hvis man også spiser for meget protein? Eller drikker for meget alkohol? Eller dyrker for lidt motion? Findes der også piller til det?
  Jeg tror, jeg vil være narkoman…

  Svar
 3. Hej Jane,
  Jeg så godt en reklame for det fup-trick i går. Det er til grin og klart at lave grin med folk. Burde forbydes. Super sjovt indlæg! (måtte lige læse højt for min kollega på jobbet, som kæmper med kiloene efter en fødsel for 2 år siden… hehe)
  – frk. sveske

  Svar
 4. Hvor blev jeg glad da du skrev “PS: For god ordens skyld: Dette indlæg er sarkastisk. Jeg har aldrig prøvet produktet og kommer heller aldrig til det.” Kan ikke være mere enig!

  Svar
 5. Fårk det er fedt! Så i stedet for at spise sundt og bruge tid på at forstå, hvorfor man nogle gange er selvdestruktiv, så kan man bare tage en pille! Det er smart x 3.
  Jeg nupper alle tre pakker, for jeg spiser både for meget, for fedt og for sødt.Og inden dagen – eller måske ugen – er omme, er jeg str. S. Og jeg ville endda have været tilfreds med en M i det virkelige liv. Men hvorfor nøjes, når det er så nemt. Gotta love it. NOT!

  Svar