Spinatroulade med laks og flødeost


Spinatroulade med laks og flødeost er jo superlækkert til enten forret til gæster eller på frokostbordet. Det ser jo altid festligt ud, når noget er rullet.

Spinatroulade med laks og flødeost - dejlig Low Carb opskrift på lakseroulade

Spinatroulade med laks og flødeost

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
3
|
30 minutter

Ingredienser

Fyld

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Rør eller blend spinaten sammen med fløde, salt og æggeblommer.
  • Pisk hviderne stive og vend dem i spinatblandingen.
  • Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, så dejen er formet som en rektangel.
  • Bag bunden ved i ca. 12-15 minutter, til den er fast når du rører ved den
  • Lad bunden køle af.
  • Rør flødeost sammen med citronsaft, salt, peber, lidt sødning og hakket dild og smag til.
  • Fordel flødeosten på bunden og læg skiver af laks ovenpå.
  • Rul bunden sammen til en roulade. Lad den gerne hvile lidt på køl, inden den skæres i skiver.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Mange har efterspurgt noget gæstemad, der ikke behøver smadre kulhydratbudgettet og dette er et fint forslag til det. Spinatroulade er jo nærmest en klassiker og her endda lavet i en Low Carb version uden hvedemel, så alle kan være med.

Spinatroulade – høj imponeringsfaktor og perfekt til gæster

Spinatroulade er desuden forbavsende nemt at lave og så er imponeringsfaktoren ret høj. Så næste gang nogen spørger dig, om du vil tage en ret med til en dele-buffet, er denne dit svar. Yes, jeg laver da gerne min populære spinatroulade!

Den falder i smag hos både børn og kræsne sjæle og på den måde får du også sneget lidt ekstra grønt i begge. Det skader næppe.

Den kan fint passe til både påskefrokosten eller julefrokosten. Og du kan servere den med grøn salat eller med lidt ristet kernebrød ved siden af.

Spinatroulade med laks og flødeost - dejlig Low Carb opskrift på lakseroulade
Spinatroulade med laks og flødeost - dejlig Low Carb opskrift på lakseroulade

Stor nyhed: Fit efter 40

Stort, nyt livsstilskursus for kvinder ‘i anden halvdel af livet’.

Kurset starter mandag d. 8. oktober.

Læs alt om kurset her

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

18 kommentarer til “Spinatroulade med laks og flødeost”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane.
    Den ser super lækker ud.
    Kan ikke se hvor mange grader du bager ved (pkt. 5)
    Elsker dine opskrifter og finder så meget god inspiration. Tak.
    Rigtig god weekend
    Hilsen Eva

    Svar
  2. Hej Jane. Kan bunden fryses, evt i mindre stykker som wraps ?
    Og tak for endnu en super lækker opskrift.
    Mvh. Karina

    Svar
  3. 5 stars
    Super let at lave
    Manglede lidt smag så jeg ville tilføje lidt smag til den dejmasse inden bagning

    Svar
  4. Hej Jane,
    Du skriver, at man evt. kan tilsætte lidt “sødning”? Hvad er det? Og hvad gør det i denne ret?
    Tak for svar.
    Vh. Sanne Leth

    Svar
    • Det kan være den type sødning, man har eller er mest komfortabel med at bruge. I Low Carb-regi kunne det fx være en smule sukrin/sukrinmelis. Er man ok med almindeligt sukker, kan man bruge det. Det kan helt fint udelades også men jeg synes nogle gange, det lige kan hjælpe til at runde smagen af.

      Svar
  5. Hej
    Er det muligt at lave spinatrouladen fra morgenen af, når den skal bruges til forret til aften?
    Mvh
    Trine Andersen

    Svar
    • Det overlader jeg trygt til mine læsere at regne ud selv. Jeg laver kun beregninger på opskrifter i mine købeprodukter (for jeg hader at lave dem)

      Svar