Spidskålsvafler


Spidskålsvafler er en genial spise og en perfekt erstatning for brød. Tænk at spise noget, der minder om brød men som i virkeligheden er grøntsager. Der kan man da tale om et godt bytte.

Spidskålsvafler

Spidskålsvafler

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
6 stk
|
45 min

Udstyr

Ingredienser

Sådan gør du

 • Snit spidskål helt fint, gerne på mandolinjern.
 • Hæld det snittede spidskål i en skål og vend æg, Pofiber, krydderier, salt og peber i. Rør det godt sammen med en gaffel, til du har en fast grøntsagsdej.
 • Opvarm vaffeljernet.
 • Fordel spidskålsdejen ud på vaffeljernet og bag vaflerne, til de er faste og letter fra pladen uden problemer. I mit vaffeljern tager det 5-6 minutter.
 • Fjern vaflerne fra vaffeljernet med en gaffel. Spis med det samme eller opbevar i køleskab med mellemlægspapir imellem.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Vafler med spidskål

At lave vafler med forskellige grøntsager er en velkendt disciplin her på siden. Faktisk laver jeg vafler med alt muligt mærkeligt. Foruden vafler med grøntsager, har jeg også lavet vafler af dåsetun og endda af kylling. Ja, det lyder måske skørt, men det smager og fungerer supergodt.

Og her er altså så spidskålsvafler. Jeg har tidligere bragt en opskrift på vafler med spidskål men der var kikærtemel i og flere har efterspurgt en opskrift med færre kulhydrater. Så gerne – den kommer her.

Spidskålsvafler til madpakken

Denne opskrift på spidskålsvafler egner sig supergodt til en god klapsammen, hvis du fx gerne vil have noget, der ligner en sandwich med i madpakken eller hvis du skal spise noget håndholdt på farten.

De bliver fint faste men jo ikke rigtigt sprøde. Luner du dem på brødristeren, synes jeg, de får lidt kant igen.

Spidskålsvafler

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Spidskålsvafler”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 5 stjerner
  Hej Jane
  Dejlig opskrift, men er lige lidt i tvivl med hvad 1 vaffel er.
  Når man laver dem i vaffeljernet er 1 vaffel portion bagt, jo egenlig 2 vafler ift kulhydratindhold, ikke?
  Kan ikke lige huske hvor mange vafler jeg fik, da de har været frosset, men jeg prøver at tælle kulhydrater, og have bedre styr på dem nu.
  Mvh Bettina

  Svar
  • Jeg tror godt, jeg forstår hvad du mener. Du mener, at der i vaffeljernet er to belgiske vafler af gangen, ikke? Jeg har beregnet en vaffel som en firkant. Altså halvdelen af det, man bager på en gang.

   Virkelig kryptisk at forklare. Håber det giver mening😅

   Svar