Spidskålssalat med friske ærter og blåbær


Frisk og sommerlig spidskålssalat med friskbælgede ærter og sødme fra blåbær. Altsammen vendt i en dejlig citrondressing. Det er lige netop, hvad denne lækre sommersalat byder på.

Spidskålssalat med friske ærter og blåbær - sund og lækker sommersalat

Spidskålssalat med ærter og blåbær

Føj til favoritter Udskriv Pin
Skøn og frisk sommersalat
4
|
10 min

Ingredienser

Citrondressing

Sådan gør du

  • Snit spidskålen fint og anret på et fad.
  • Halver avokado, fjern stenen og skær kødet i fine tern. Fordel dem over spidskålen.
  • Bælg ærterne og drys dem over salaten også.
  • Pynt til sidst med blåbærrene.
  • Rør dressingen sammen i en lille skål og dryp den over inden servering eller server den lille skål ved siden af.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Frisk og lækker sommersalat

Vi spiste denne spidskålssalat i går som tilbehør til pulled pork à la gyros. Den ville dog gå mere end fint til en god grillmiddag også.

Jeg havde sat pulled pork med mit hjemmelavede græske krydderi i crockpotten om formiddagen, og det kom mig til gode, da vi pludselig fik spontane gæster til middag. Der gik dog lidt for meget rosé i den, som der jo nemt gør her om sommeren, og da vi blev sultne, måtte jeg lige trylle en hurtig sommersalat frem. Og det blev til denne spidskålssalat med ærter og blåbær.

Og den smagte så dejligt, at jeg tænkte, det var synd ikke at dele den. Så værsåartig, her har du opskriften.

Spidskålssalat med friske ærter og blåbær - sund og lækker sommersalat

Sommerferie – schmommerferie

Nååå men skulle jeg ikke holde fri hele juli, som jeg proklamerede? Jo, jo men du ved, nogle gange bliver tingene lidt anderledes, end man lige havde forventet😅

I virkeligheden er det jo et udtryk for, at grænsen mellem min fritid og mit job er temmelig tynd. Og det er jo både en stor glæde og nogle gange også en forbandelse.

Men mest synes jeg faktisk, det er en kæmpe luksus at sidde midt i sin ferie og have lyst til at arbejde.

Men vi har været på ferie. Vi har både været hos min far i Sydfrankrig og i Montpellier og i Barcelona. Og vi har spist god mad og drukket vin, til det næsten har stået os ud ad ørerne. Og hvis jeg får tid, deler jeg snart lidt billeder derfra.

Arbejde og så ferie igen…

Lige nu er vi hjemme på visit en uges tid, og det er også virkelig dejligt. Jeg samler op på noget arbejde, jeg ikke nåede inden ferien, og er blandt andet ved at lave en spritny Keto Madplan til sensommeren. Den bliver megalækker.

Ungerne er sammen med vennerne, Søren semi-arbejder også og har kastet sig over nogle husprojekter, og på tirsdag vender vi igen snuden mod Spanien. Men denne gang skal vi ned og kigge på huse. Det bliver så spændende!

Herefter er ferien så definitivt slut for denne gang. Og selvom det ikke har været 100% ferie, så har det været så dejligt at slappe af og ikke tænke arbejde i døgndrift. Og så glæder jeg mig faktisk bare til alle de spændende projekter, der ligger og venter på mig til august – fx til at høre, hvad I allesammen synes om min nye bog❤️

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Spidskålssalat med friske ærter og blåbær”