Spidskålssalat med friske ærter og blåbær


Frisk og sommerlig spidskålssalat med friskbælgede ærter og sødme fra blåbær. Altsammen vendt i en dejlig citrondressing. Det er lige netop, hvad denne lækre sommersalat byder på.

Spidskålssalat med friske ærter og blåbær - sund og lækker sommersalat

Spidskålssalat med ærter og blåbær

Føj til favoritter Udskriv Pin
Skøn og frisk sommersalat
4
|
10 minutter

Ingredienser

Citrondressing

Sådan gør du

 • Snit spidskålen fint og anret på et fad.
 • Halver avokado, fjern stenen og skær kødet i fine tern. Fordel dem over spidskålen.
 • Bælg ærterne og drys dem over salaten også.
 • Pynt til sidst med blåbærrene.
 • Rør dressingen sammen i en lille skål og dryp den over inden servering eller server den lille skål ved siden af.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Frisk og lækker sommersalat

Vi spiste denne spidskålssalat i går som tilbehør til pulled pork à la gyros. Den ville dog gå mere end fint til en god grillmiddag også.

Jeg havde sat pulled pork med mit hjemmelavede græske krydderi i crockpotten om formiddagen, og det kom mig til gode, da vi pludselig fik spontane gæster til middag. Der gik dog lidt for meget rosé i den, som der jo nemt gør her om sommeren, og da vi blev sultne, måtte jeg lige trylle en hurtig sommersalat frem. Og det blev til denne spidskålssalat med ærter og blåbær.

Og den smagte så dejligt, at jeg tænkte, det var synd ikke at dele den. Så værsåartig, her har du opskriften.

Sommerferie – schmommerferie

Nååå men skulle jeg ikke holde fri hele juli, som jeg proklamerede? Jo, jo men du ved, nogle gange bliver tingene lidt anderledes, end man lige havde forventet😅

I virkeligheden er det jo et udtryk for, at grænsen mellem min fritid og mit job er temmelig tynd. Og det er jo både en stor glæde og nogle gange også en forbandelse.

Men mest synes jeg faktisk, det er en kæmpe luksus at sidde midt i sin ferie og have lyst til at arbejde.

Men vi har været på ferie. Vi har både været hos min far i Sydfrankrig og i Montpellier og i Barcelona. Og vi har spist god mad og drukket vin, til det næsten har stået os ud ad ørerne. Og hvis jeg får tid, deler jeg snart lidt billeder derfra.

Arbejde og så ferie igen…

Lige nu er vi hjemme på visit en uges tid, og det er også virkelig dejligt. Jeg samler op på noget arbejde, jeg ikke nåede inden ferien, og er blandt andet ved at lave en spritny Keto Madplan til sensommeren. Den bliver megalækker.

Ungerne er sammen med vennerne, Søren semi-arbejder også og har kastet sig over nogle husprojekter, og på tirsdag vender vi igen snuden mod Spanien. Men denne gang skal vi ned og kigge på huse. Det bliver så spændende!

Herefter er ferien så definitivt slut for denne gang. Og selvom det ikke har været 100% ferie, så har det været så dejligt at slappe af og ikke tænke arbejde i døgndrift. Og så glæder jeg mig faktisk bare til alle de spændende projekter, der ligger og venter på mig til august – fx til at høre, hvad I allesammen synes om min nye bog❤️

Spidskålssalat med friske ærter og blåbær - sund og lækker sommersalat

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Spidskålssalat med friske ærter og blåbær”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?