Grillet spidskål med citron og feta


Grillet spidskål er virkelig nemt og lækkert tilbehør til grillmaden. På kun 10 minutter har du virkelig velsmagende tilbehør, som både går til hverdag og som gæstemad til sommermiddagen. Spidskål på grill er noget af det, vi spiser allermest af om sommeren.

De grillede spidskål er her i selskab med både citron og feta. Rygeost kan også sagtens bruges. Det giver en dejlig sommervibe også.

Grillet spidskål

Grillet spidskål med citronskal og feta

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær spidskålen i fire lige store stykker på langs.
  • Smelt smørret ved lav varme i en kasserolle og smør det ind i spidskålene.
  • Kom citronskal og -saft over, krydr med salt og peber og grill spidskålene på alle sider på grillen, til de har fået flotte grill-striber.
  • Lad dem afkøle.
  • Læg spidskålene på et fad og drys med smuldret feta.
  • Server evt. ekstra feta ved siden af til høflig selvbetjening.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Spidskål på grill

Når du griller spidskål, får det en skøn og næsten sødlig smag. Vi spiser det hele sommeren og det er bare så nemt. Kød på grill, spidskål på grill. Voilà, serveret!

Tit spiser vi den, som den er, andre gange får den lidt citron og feta som her. Begge dele passer skønt til det grillede kål.

Du kan også kombinere grillet spidskål med andre grøntsager og servere med lækker misodip. Se hvordan her: Grillede grøntsager med misodip

Grill spidskål i ovn

Hvis du ikke lige har grillen fremme, kan de også både laves i ovnen eller på en grillpande. Vigtigst er bare at de blive brunet godt af, så de får den lækre smag fra grillen.

Mere inspiration til sommermaden?

Sommeren er jo på mange måder en taknemmelig tid at lave mad og især hvis man har grillen fremme.

Jeg har samlet både alle mine Grill-opskrifter og mine opskrifter på sommermad i nogle samlinger inde i opskriftarkivet, så du kan bare gå ombord i dem, hvis du mangler idéer. Der er masser at gå i gang med.

Grillet spidskål

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

  • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Grillet spidskål med citron og feta”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?