Disse spicy halloumifritter er farligt gode. Fedtede, sprøde og stærke. Halloumi er virkelig en undervurderet ost og jeg bruger den ofte i fx salater, se bare her halloumi bowl med spinat.
Denne opskrift på spicy halloumi fritter er jo i familie med de populære og enklere ostefritter. Halloumifritterne her er bare panerede.

Spicy halloumifritter
Føj til favoritter Udskriv PinIngredienser
- 250 g halloumi/grillost
- 50 g mandelmel
- 1 tsk tørret oregano
- ½ tsk tørret timian
- 1 tsk sød paprika
- ½ tsk cayennepeber
- ½ tsk salt og friskkværnet peber
- smør eller kokosolie til stegning
- 2 spsk chilimayonnaise til servering
Sådan gør du
- Skær halloumien i bjælker der er ca. 1 cm brede.
- Bland mandelmel sammen med krydderierne i en dyb tallerken.
- Vend halloumistængerne i melblandingen og pres lidt ned, så det nemmere hænger fast.
- Opvarm en pande med smør.
- Steg fritterne gyldne på panden. Pas på ikke at røre for meget ved dem under stegning, da paneringen falder nemt af.
- Server de sprøde fritter med en god chilimayo.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Halloumifritter – Low Carb junk food
Halloumifritter er jo vitterligt efterligning af reel junkfood, altså pomfritter med dyppelse. Her bare lavet af halloumiosten og derfor med få kulhydrater. Men dette er også et af de tidspunkter, hvor det giver mening at minde om at få kulhydrater ikke betyder få kalorier. Mit gæt er, at kalorieindholdet her er på linje med almindelige pomfritter.
Men du slipper for de usunde og skadelige fritureolier, de mange kulhydrater og de mange cravings i dagene efter. Og derved vinder halloumi-fritter i min bog.
0 kommentarer til “Spicy halloumifritter”