Spejlæg med tørret skinke og parmesan


Spejlæg med tørret skinke og parmesan er en skøn og hverdagsvenlig Keto-morgenmad, som er hurtigt at lave, smager skønt og som mætter godt. Ikke så mange dikkedarer – bare dejlig mad.

Spejlæg med tørret skinke og parmesan

Spejlæg med tørret skinke og parmesan

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm smør på spanden og steg æggene til spejlæg.
  • Drys med løgpulver, salt, peber og parmesan.
  • Server evt. på en bund af spinat og med parmaskinke og friske krydderurter.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hverdagsvenlig Keto-morgenmad

De færreste af os har tid og lyst til at stå med de store kokkerier om morgenen og derfor er det dejligt med noget, man kan kaste på panden og som passer sig selv.

Jeg foretrækker at spise aftensmadrester til morgenmad, så en ret som disse spejlæg vil hos mig oftere være en frokostret. Men den smager jo lige godt, uanset hvilket måltid, man spiser den til.

Det er jo ikke ligefrem raketvidenskab, men nogle gange synes jeg, det er lige så vigtigt at vise, hvor utroligt nemt og enkelt, det kan være, samtidig med at smag og tilfredsstillelsen er stor.

Jeg bruger som regel bare parmaskinken, som den er, men man kan evt. stege den sprød, hvis man synes. Det er superlækkert også.

Spejlæg med tørret skinke og parmesan

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Spejlæg med tørret skinke og parmesan”