Spejlæg med citronsmør og urter


Spejlæg med citronsmør og krydderurter er et lækkert lille twist på de helt almindelige spejlæg. Med en lille indsats får man lige det ekstra, som gør at det hele føles lidt mere luksus-agtigt. Prøv dem i weekenden!

Spejlæg med citronsmør og urter

Citronsmørret giver spejlæggene et lille twist men uden at blive overdøvende. Bare lige en lille friskhed til æggene. Selve citronsmørret laves direkte på panden og æggene steges så oveni.

Nogle gange skal der ikke så meget til for at forvandle en helt enkelt ret til noget med ekstra lækkerhed. Det er en af de ting, jeg elsker mest ved at spise på denne måde.

Spejlæg med citronsmør

Spejlæg med citronsmør og urter

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
10 min

Ingredienser

 • 3 æg
 • 20 g smør
 • 1 tsk citronskal fra økologisk citron + lidt saft
 • 1 lille fed hvidløg revet
 • krydderurter fx oregano og persille
 • evt. lidt rucola eller ærteskud som bund

Sådan gør du

 • Smelt smørret i en pande ved medium varme med hvidløg, hakkede krydderurter (eller tørrede), citronskal og pres lidt citronsaft deri.
 • Slå æggene ud i panden og drys med salt og peber. Lad dem stege, til hviden har sat sig.
 • Server fx med lidt ærteskud eller rucola.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Spejlæg med citronsmør

Skal jeg hjælpe dig i gang med Keto?

Få hjælp fra mine madplaner, komplette kostplaner til vægttab eller mit populære Keto kursus.

Se mere her >>

Få mere ud af Madbanditten

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

0 kommentarer til “Spejlæg med citronsmør og urter”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Nu har jeg spist keto kost i fem dage. Synes det mod forventning går rigtig godt👍😊. Det bedste er at man ikke craver efter mad ,så når sulten begynder at melde sig har man rigelig tid og overskud til at lave en lækker ret uden absolut at skulle gumle en bolle i sig inden😉. Derudover er jeg ikke oppustet,, jeg har haft et par træthedsdage men i dag er jeg frisk og føler mig let. Jeg ønsker mig klart en af dine bøger i fødselsdagsgave i næste måned. God aften pg gode tanker fra Benedikte.

  Svar
  • Ja, det er også min yndlings-‘bivirkning’. Så fedt at slippe for den der ulvehunger.

   Fortsat god fornøjelse❤️

   Svar