Spansk sommerpande med kalkun og chorizo


Spansk sommerpande med kalkun og fersk chorizo stegt med grønt i en citron/persille flødesauce. Virkelig dejlig hverdagsmad, som hele familien kunne lide. Mand og børn fik serveret lidt kartofler til og jeg var fint tilfreds med retten, som den var.

Spansk sommerpande med kalkun og chorizo

Føj til favoritter Udskriv Pin
4 personer
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Brun kalkun og chorizo på panden i smør og læg det herefter til side.
  • Smelt smør/kokosolie og pres hvidløg og tilsæt citronskallen, persille og grøntsagerne. Sauter i et par minutter.
  • Hæld saften af en ½ citron over sammen med fløde og vand og lad simre i 10 minutter.
  • Smag til med salt og peber.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

På vej hjem fra arbejde i dag slog jeg turen forbi Urtehuset på Gl. Kongevej, fordi jeg manglede Cocosa og mandelmælk. Urtehuset har et fantastisk sortiment.

Ofte skal jeg i mange forskellige helsekostforretninger og øko-bikse for at få alle mine specialprodukter, men Urtehuset har næsten dem allesammen. Fx fiskeolien fra Nordic Naturals, som ellers kan være svær at finde, ligesom heller ikke mange sælger den sukkerfrie mandelmælk.

Desværre har jeg de sidste gange oplevet virkelig pauver service, langsomt, uvidende personale og lange ventetider. En af deres ekspeditricer bevæger sig seriøst i slowmotion, og det er dødirriterende at stå og se på.

Hvis min tid er til det, vil jeg derfor til enhver tid foretrække at handle i de mindre helsekost, hvor ejeren står bag disken med en holdning og en viden om de produkter, der sælges. Men ofte er tiden bare en faktor, og jeg er tvunget til at vælge one-stop-shopping.

Jeg blev dog inspireret af den lækre butik og de mange lækre produkter og kom ud med ting, jeg ikke havde planlagt at købe, så noget rigtigt er der jo altså også derude på Gl. Kongevej. Jeg købte fx en valnøddeolie af ristede, økologiske valnødder til salater og smoothies og en granatæble-eddike. Begge dele er jeg meget spændt på at få taget i brug.

Har du brug for hjælp og støtte?

Så kig indenfor i min MadbandittenPLUS-klub. De første 7 dage er helt gratis.

Brug vores lukkede spørgeside til at stille spørgsmål til mig og jeg hjælper dig så godt, jeg kan. Der er med garanti mange, der bakser med de samme ting, du gør. Du er ikke alene🥰

Herudover får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Ja tak – start gratis prøveperiode nu!

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Spansk sommerpande med kalkun og chorizo”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane

    Bliver lidt forvirret når du skriver at “famlien fik kartofler”. Hvad fik du?. Savner inspiration til erstatning.

    Helle

    Svar
  2. Nej hvor ser det lækkert ud – både aftensmad og indkøb.
    Ja der findes butikker hvor servicen bare gør at man mest af alt har lyst til at gå i gen- ofte vælger jeg at netshoppe- for så slipper jeg for det og så bor jeg jo også langt ude på landet …..

    Svar