Spaghetti med kødboller (på den grønne måde)


Spaghetti med kødboller à la Lady & Vagabonden. Eller bare kødboller i lækker hjemmelavet tomatsovs. Held og lykke med at lade squashspiralerne føre til et kys med din udkårne. Men man kan ikke vinde på alle parametre, vel?

Spaghetti med kødboller à la Lady og Vagabonden på den grønne måde. Nem og lækker opskrift med få kulhydrater.

Spaghetti med kødboller (på den grønne måde)

Føj til favoritter Udskriv Pin
Lady & Vagabonden – på den grønne måde
2
|
25 min

Ingredienser

  • 300 g hakket oksekød
  • 1 krydderurter persille, basilikum
  • 2 hvidløg finthakket
  • 30 g parmesan
  • 1 æg
  • 1 spsk pofiber
  • smør til stegning
  • salt og friskkværnet peber

Tomatsovs

  • 200 g hakkede tomater
  • 1 dl bouillon grøntsags- eller kyllingebouillon
  • 30 g løg finthakket
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 1 tsk frisk basilikum
  • 1 tsk frisk oregano
  • 1 tsk sødning
  • salt og friskkværnet peber
  • smør eller kokosolie til stegning

Tilbehør

  • smør
  • 1-2 squash revet med julienne, gulerodsskræller, spiralizer el. lign.
  • parmesan til drys

Sådan gør du

  • Hak krydderurterne og bland dem sammen med resten af ingredienserne.
  • Form farsen til kugler.
  • Steg kødbollerne på en pande i smør.

Tomatsovs

  • Sauter løg og hvidløg i en gryde i lidt smør, til de er klare i farven.
  • Tilsæt krydderier, tomater og bouillon og kog op.
  • Lad tomatsovsen simre i ca. 15 minutter ved lav varme, gerne længere.
  • Smag til med salt, peber og evt. sødning. Prøv at røre en god klat smør ud i sovsen også. Det gør smagen endnu bedre!
  • Tilsæt kødbollerne til sovsen og lad dem simre med i et par minutter inden servering.
  • Server med squashspaghetti (rå eller lynhurtigt overhældt med kogende vand) og et drys parmesan.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Til gengæld er det ærlig og dejlig mad, det her, og hvis du en dag skal invitere mig på en date, hvilket jeg håber, du aldrig skal, for jeg er temmelig godt gift, så ville du vinde mit hjerte med sådan en servering her.

Spaghetti med kødboller – sundt og lækkert

Middelhavskødboller havde jeg egentlig kaldt dem. De har masser af smag af hvidløg, parmesan og urter og sovsen smager bare virkelig dejligt. Jo mere tid, du har til at lade den simre, jo bedre smager den. En sjat fløde i henimod slutningen gør den ikke dårligere.

Prøv denne lækre opskrift på spaghetti med kødboller – uanset om du er Disney-fan eller ej.

Spaghetti med kødboller à la Lady og Vagabonden på den grønne måde. Nem og lækker opskrift med få kulhydrater.

Få mere ud af Madbanditten

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Spaghetti med kødboller (på den grønne måde)”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Hej Jan
      Der er ikke noget, der er ‘no go’. Ift. Keto skal du sikre at dit daglige kulhydratindtag ikke overskrider 20-30 g. Hvad du bruger dine kulhydrater på, bestemmer du dog helt selv.

      Svar