Søvnløshed og powermorgenmad


I nat lå jeg søvnløs. Jeg gik ellers i seng ved 22-tiden og faldt i søvn med det samme, men kl. 01.00 vågnede jeg, og det lykkes mig ikke at falde i søvn igen, før vækkeuret ringede kl. 5.30. Man kan ikke ligefrem beskylde mig for at være begavet med et godt sovehjerte fra naturens hånd, men hvis jeg ellers holder mine sengetider nogenlunde regelmæssigt og undgår stimulanser i det hele taget før sengetid, så plejer det at gå godt. Og jeg er stimulansfri i øjeblikket. Så når jeg pludselig ligger en hel nat med øjne så store som tekopper, så tager jeg det faktisk temmelig alvorligt. Tankerne i nat kredsede om arbejdet og planlægning af, hvordan jeg skal lykkes med at nå mine ting. Og det er jo en stor advarselslampe.

Men jeg har også virkelig travlt i øjeblikket. Jeg er ellers god nok til at sige nej til (uinteressante) opgaver, men alle mine opgaver i øjeblikket er virkelig spændende og udfordrende. Alligevel er jeg nok nødt til at få skåret ind til benet og tømt kalenderen for alt det, der kun er marginalt interessant. I “gamle dage” ville jeg have indhentet den ekstra tid om aftenen, men siden min ferie har jeg haft et princip om at jeg ikke arbejder om aftenen. Så jeg holder faktisk næsten min arbejdsuge på 37 timer. Til gengæld når jeg jo altså ikke alt, det jeg skal.

Nå, men man har jo brug for en rigtig powermorgenmad, når man også skal kompensere for manglende søvn. Og derfor ville jeg lave Annes sunde spinatomelet, fordi jeg blev så nysgerrig, da hun beskrev den, som at den lignede noget en ko havde kastet op. Det må da prøves, tænkte jeg!

Søvnløshed og powermorgenmad

Powermorgenmad

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Smørret smeltes på panden og karryen ristes af, inden æg og spinat væltes sammen på panden. Til allersidst vendes den revne ost i og smages til med salt og peber.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Så det blev altså ikke så meget omelet, som det blev røræg, men det smagte fortrinligt, og det er altid dejligt at fylde sin krop med gode sager fra morgenstunden. Serveret sammen med et olieshot, og så er jeg garanteret mæt og tilfreds til langt ud på formiddagen.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Søvnløshed og powermorgenmad”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Kære Jane
  Super spændende ommelet og dejligt “navn” du har til den ;-)
  Du er vågnet ved 01 tiden, som er det tidspunkt hvor der er fuld energi på leveren (fra 01-03 om natten). Leveren påvirkes særdeles meget af stress, så super godt at du nu trækker dig tilbage – husk også meditationsCD’en:-)
  KH Charlotte

  Svar
 2. Tak Anne, du kan tro jeg passer på. Jeg har også været en kort tur nede med nakken for nogle år siden og skal aldrig ende dér igen. Så jeg tager det meget alvorligt. Problemet er bare at linjen mellem “travlt” og “stresset” nogle gange er lidt tynd og det kan være svært at gennemskue, hvornår man overskrider. Men jeg overskred i nat og derfor bakker jeg nu lidt tilbage…

  Hej klummefabrik, jamen jeg er jo bidt af olie :) Jeg tager et olieshot hver morgen med forskellige olier. Fiskeolie, livets olie, hørfrøolie, sådan lidt efter lyst. Alt efter hvad menuen står på, putter jeg 1-2 spsk i en smule juice, som jeg drikker til min morgenmad. Det giver god mæthed og sikrer stabilt blodsukker og mindsker sukkertrang om eftermiddagen. Arh men, jeg har kun godt at sige om det! Prøv det, prøv det! ;-)

  Og tak, i nat sover jeg som en sten…. Zzzzzz

  Svar
 3. Jeg er blevet nysgerrig. Hvad er et olieshot? Hvilken olie? Hvor meget? Hvorfor? For umiddelbart lyder det ikke rart, tænker jeg. Håber du får den bedste nattesøvn i nat – kender desværre kun alt for godt nætter, som du lige har beskrevet.

  Svar
 4. Godt at høre, du blev mæt og glad af ko-maven ;-)

  Og pas på dig selv! Jeg har været nede og bide i græsset med stress, og det er dæleme ikke nemt at komme derud, hvor man begynder at ryste og græde, fordi man ikke kan huske hvor æggene står i supermarkedet

  Svar