Sommerlig kålsalat med avocadocreme


Hvad skal jeg servere som tilbehør til en god bøf? Bearnaise, plejer at være mit svar, for det elsker jeg, men sagen er, at det nogle gange er virkelig rart at give bøffen et knasende sprødt tilbehør i form af en lækker salat. Især her om sommeren.

Derfor får du i dag opskriften på en lækker knasende og sprød kålsalat med avocadocreme. Sådan en klat avokadocreme på toppen, løfter altså virkelig meget.

Hvad skal man servere til en god bøf? En sprød og knasende salat kan være superlækkert tilbehør til en god bøf. Prøv fx denne lækre regnbuefarvede salat med avocadocreme. Opskrift her:

Sommerlig kålsalat med avocadocreme

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
20 minutter

Ingredienser

Avokadocreme

Sådan gør du

  • Snit de to kåltyper fint og put dem i en salatskål.
  • Skræl gulerod og riv den groft. Put også i salatskål.
  • Hak urterne fint og vend dem ind i salaten.
  • Drys sesamfrø ovenpå

Avokadocreme

  • Mos avokadokødet sammen med de øvrige ingredienser og smag til med salt og citron. Hæld i en skål og server ved siden af salaten.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Årets bøf

Jeg er blevet inviteret til at sidde med i juryen til kåringen af Årets Bøf. Kan nogen forestille sig et mere skørt job? Tænk at få løn for at spise lækre bøffer! Jamen, jeg føler mig som verdens heldigste! Vi holdt formøde i mandags, hvor vi skulle udvælge de bøffer, der skal dyste til selve kåringen til oktober. Den lækre Côte de boeuf, som vi grillede her, er med i opløbet, og jeg havde slæbt den med hjem i en plastikpose. Det gode kød skulle jo nødigt gå til spilde altså!

Imens jeg husker det, vil jeg skynde mig at sige tusind tak for alle jeres gode og søde kommentarer til rynkeindlægget forleden. Det er dejligt at kunne lufte den slags tanker og få så meget god respons, og jeg blev lige et tak gladere for mine “tankestreger” i ansigtet, som en læser så fint kaldte dem.

Husk at tilmelde dig mit nyhedsbrev, så du ikke går glip af de spændende nyheder!

Ja tak, tilmeld mig!

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Sommerlig kålsalat med avocadocreme”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?