Sommerhustur i billeder


Vi er taget hjem. Et par dage før tid. Jeg er stor fan af sommerhuse uden alle mulige luksuselementer, men jeg magtede altså ikke en dag mere med heldagsregn og to 6-årige på 40m2. Så vi kørte hjem. Uden at have tjekket vejrudsigten, for havde vi gjort det, kan det godt være, vi havde holdt ud en dag til. For det var mildest talt ubehageligt at køre hjem med en skybrudsregnsky lige over hovedet. Den fulgte os lige så fint hele vejen fra sommerlandet til hovedstaden. Men det vildeste var alligevel, da et lyn slog ned i rabatten på motorvejen LIGE ved siden af vores bil. Pludselig kom der bare en ildkugle flyvende, og der lød et kæmpe brag, samtidig med at bilen rystede vanvittigt. Jeg troede sgu, der var sprunget en bombe! Indtil jeg kom i tanke om, at lynnedslag nok var mere sandsynligt. Men hvor sindsygt var det ikke lige?

 

Anyway, vi runder turen af med lidt highlights fra sommerlandet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Sommerhustur i billeder”

 1. På trods af at vejret måske ikke var perfekt, så synes jeg, at dine billeder viser en familie, der har haft en rigtig dejlig ferie sammen med masser af nærvær og hygge. Det er til at blive helt glad over at se.

  Svar
  • Tak for den søde kommentar, Anne. Og du har ret. Midt i et travlt liv gælder det lige så meget om bare at komme væk hjemmefra og være sammen langt væk fra de hjemlige gøremål og distraktioner, og her fungerer et sommerhus jo helt perfekt. Uanset vejret, faktisk!

   Svar
 2. Sikke nogle bedårende børn du har, altså. -Især din søn er noget så nuttet og kær. (Det skal du nok ikke sige til ham. Nok ikke det man har lyst til at høre, når man er seks år.. :-))

  Anita

  Svar
  • Tak Anita. Og jeg er helt enig. Han er totalt for nuttet! Også selvom det måske ikke er så fedt at være nuttet, når man er 6 år og hellere vil være sej som en superhelt. At han er god som dagen er lang, gør ham bare endnu mere dejlig. Han slægter sin far, kan jeg afsløre. Pigerne i familien er nogle værre furier ;-)

   Svar
 3. 10 sekunder inden jeg kiggede herind sagde jeg til manden “tænk hvis vi havde lejet sommerhus de sidste 14 dage” haha. Shit hvor har det bare været elendigt, jeg havde også fået pip. Velkommen hjem fra en ferie der trods ser ud til at have budt på mange gode stunder :)

  Svar
  • He, vi havde heldigvis bare lånt det af svigerforældrene, så der var ingen penge spildt. Og sådan set heller ingen høje forventninger. Sidste år var vi der i 4 dage i heldagsregn og det er såmænd hyggeligt nok, men i år vile vi altså hellere hjem… :)

   Svar