Rundrejse til Singapore, Malaysia og Thailand


Så kom dagen, vi allesammen har ventet på. Eller okay, jeg har nok ventet lidt mere på den, end I har, men I ved, hvad jeg mener. Jeg nåede også næsten alt det, jeg skulle.

Jeg nåede at få taget forårsbilleder til LCHF-året rundt, og jeg fik også skrevet mig godt ind i den. Jeg nåede at blive klippet, fik koordineret ting og sager, ordnet noget med skat og bilag og fakturaer, og jeg nåede også at høre Vega synge næsten-solo med koret til fritterens sommerfest.

Jeg nåede så godt nok ikke at få skrevet bagsidetekst til min nye bog, og jeg nåede heller ikke at få sendt et nyhedsbrev ud til alle de mange nye (og gamle) modtagere, så det kommer til at vente til efter sommeren. Men ingen kom til skade eller døde, og nogle gange er det også et succeskriterium.

Næste stop: Singapore – Malaysia – Thailand

Men nu er rygsækkene pakket, og familien og jeg er klar til at sætte os til rette i flysædet. Turen går til Singapore, Malaysia og Thailand. I fem uger skal vi rejse rundt i en kombination af ø-liv og byliv. Mest ø-liv, for vi trænger til sand mellem tæerne, stilhed og til at være sammen uden at skulle en hel masse.

Der bliver stille her på bloggen imens, men jeg kan ikke udelukke, at der kunne komme lidt strand-spam på Instagram (@janefaerber), og så sender jeg måske også et postkort eller to.

Min søster flytter ind i vores hjem og passer både bil og blog, imens jeg er væk. Dvs. at hun for bloggens vedkommende godkender kommentarer og den slags, men jeg vil gerne på forhånd undskylde, at kommentarer og spørgsmål kommer til at stå ubesvarede. Hjælp hinanden, hvis I kan, og del jeres erfaringer. Jeg lover til gengæld, at jeg kommer gladere tilbage.

Så hav det rigtig godt så længe.  Nyd sommeren og husk de vigtige ting. Hvis du er kommet ud af trit med, hvad der er vigtigt, og hvad der ikke er, så læs denne artikel (NB: satire!). Vær god ved dig selv, grin mere, sov mere, elsk mere og brug sommeren til at få tanket godt og grundigt op på familie, venner, sollys og alle de andre ting, der giver dig glæde og energi. Så har du lidt at stå imod med, når vi igen går mørke tider i møde.

I mellemtiden kan du finde mig her! Hej så længe!

Thailand beaches

Billederne er fra vores tidligere rejser til Thailand. Disse er fra Koh Mak, Koh Chang, Krabi og Koh Lanta.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

15 kommentarer til “Rundrejse til Singapore, Malaysia og Thailand”

Skriv en kommentar

 1. Hav den dejligeste ferie…
  Jeg var på LCHF i 10 uger, uden der skete noget som helst, så nu er jeg kun “passivt medlem” :-) Men der står da 3 fiiine bøger og klæder mig køkkenreol !

  Svar
 2. Rigtig rigtig god tur… Det lyder fuldstændig fantastisk og som noget alle familier bør gøre… Vi rejste og fem uger i Thailand med vores tre piger, og turen står stadig som det ultimative afbræk fra hverdagen. NYD det… :-)

  Svar
 3. Gud, altså. Det lyder fuldstændig fantastisk at kunne give sine børn den oplevelse! Rigtig god ferie og nyd turen!

  Svar