Solbærsyltetøj uden sukker


Denne opskrift på solbærsyltetøj uden sukker er skøn til brunchbordet eller til dine pandekager eller vafler. Lavet helt uden sukker men smager stadig sødt og dejligt.

Jeg fik serveret vafler med vaniljeis og solbærsyltetøj hos min søster for noget tid siden og solbærsyltetøj smager jo så fortryllende godt. Så det måtte man da nemt kunne lave selv, tænkte jeg, og det kan man nemlig sagtens.

Solbærsyltetøj uden sukker

Solbærsyltetøj uden sukker

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 glas
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hæld de frosne solbær i en kasserolle og lad dem koge op.
  • Tilsæt Sukrinmelis og lad solbærrene simre i 7-10 minutter.
  • Sluk for varmen, tilsæt chia og blend massen lind med stavblenderen.
  • Lad syltetøjet køle af.
  • Hæld på glas og opbevar i køleskab.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Sukkerfri solbærsyltetøj

Det er ingen sag at lave syltetøj uden sukker og derved bliver sådan en lille klat ganske kulhydratfattig. Det er straks værre med det, man putter den på. Men laver du Low carb vafler eller pandekager kan det sagtens lade sig gøre at holde det nede.

Undrer du dig over chiafrøene i opskriften, så bruger jeg dem for deres gelerende effekt. Derved bliver den ikke helt så flydende. Det er et trick, jeg også har brugt i min originale opskrift på bærsyltetøj.

Solbærsyltetøj på vafler

Prøv fx solbærsyltetøjet til de lækre dessertchaffler eller brug dem til bærskummet, som jeg har brugt i mine sprøde Low Carb Vafler med bærskum.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Solbærsyltetøj uden sukker”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?